2 Poäng!!!

Fy fan vad gött, vi vann!!!!! Superrolig match! Nu ska jag fira rejält ikväll! Ska snygga till mig och sen dra hem till Tilde! Vi ska käka sushi till middag och dricka massa viiiiiin!

Kommer förmodligen vara megabakis imorn...aja...

Trevlig kväll!!!

Sillisar!

Jag är riktigt trött nu! Ska försöka att gå och lägga mig i tid men det är ju inte riktigt min starka sida. Somnar aldrig innan tolv.

Läste i en tidning för några dagar sedan att flyger man med Finnair så kan man samla poäng. Om man tillslut har tillräckligt med poäng får man ett par nya bröst....ett par sillisar...haha! Känns bra att jag börjat spara till det, hehe! Inget jag vill ha nu men vem vet, jag kanske tycker annorlunda när de hänger i knävecken...

Schemat för veckan ser ut såhär.

Måndag-danserobics
Tisdag- Handbollsmöte + träning
Onsdag - Fika!!!
Torsdag- Träning
Fredag-söndag - Kanske åka hem, annars match och fest i u-sala.

Såg på The princess and the frog igår. Den var ok men inte mer. Fast lite mysigt är det ju med tecknat. Borde se på det oftare!
Kanske ska se nån film ikväll? Hmm, jag känner för att se nån snyftis. Ska se vad jag har.

Natti natti!

Take it off!!!

Vad det är skönt att inte vakna bakis! Tänkte att jag skulle ha gått på fest igår men jag hade ingen lust. Hade ingen lust att gå ut i snöstormen. Är så himla trött på vintern nu. Visst det är jättefint, speciellt idag när det är strålande sol men det räcker nu. Jag vill ha vår, punk slut!

Var på stan igår....som vanligt när jag inte har något bättre för mig. Som vanligt blev det lite shopping. Köpte två tights, ett linne och några trosor! Det har kommit in massor av vårkläder nu och jag vill ha allt! Vill bara köpa söta kjolar, linnen och shorts men det känns fortfarande lite tidigt.

April blir nog en bra månad som kommer gå superfort. Dels påsk, sen thailand och sen valborg. Bättre än så blir det inte!

Var på mitt första afropass igår. Det var helt ok, blir säkert någon mer gång! Idag ska jag på aerobics, det blir mitt femte träningspass den här veckan!!

Kan tipsa om dumle chokladkaka, mycket god!!!
 

Har lyssnat en del på Ke$ha, superbra album! Har fastnat lite extra för take it off, men det finns flera bra låtar!

Hade ju lite planer på att åka hem den här helgen men såhär i efterhand var det nog bra att jag inte gjorde det. Jag hade förmodligen suttit fast på ett tåg då. Får se när jag åker hem, nån av de tre närmaste veckorna skulle jag tro!

Lucky me?

Jag borde verkligen sova nu men det är så svårt att vara ned efter tisdagsträningarna. Har varit mycket handboll de senaste dagarna. Match lördag, lagfest på kvällen, match igår och träning idag. Vi vann iaf båda matcherna....wiiihooo!!!
Efter lördagsmatchen blev det en snabb middag på McDonalds på vägen hem från Lindingö, sen fort hem och fixa iordning sig. Förfesten var hos Tilde! Var en jättetrevlig kväll, lagfesterna brukar alltid vara trevliga!

Lotta, Linda, Tilde


Sofia och Jöns


Linda och Tilde!


Lotta och Emelie på dansgolvet på saluhallen. Det var verkligen evigheter sen jag var på saluhallen. Kommer inte ens ihåg när senaste gången var. September kanske? Det är väldigt länge för att vara mig...


Tilde, jag, Sofia!



Tydligen så har jag ofta stora pupiller enligt Tilde. Är aldrig nåt jag själv tänkt på. Kanske är det så? Lucky me kan man ju tänka för att stora pupiller anses vara attraktivt....men jag är inte så säker på att det är sån tur för mig... Jag tror stenhårt på att det är förklaringen till varför alla players, otrogna killar och andra skumma och svåra killar dras till mig. Äntligen fick jag förklaringen, allt beror på min pupillstorlek....hehe ;) 
Nej, jag tar inga droger!


I morgon blir det fika med Frida, måste få en update om polishistorien!

Funderar på vad jag ska hitta på i helgen. Åka hem kanske? Har ju inget bättre för mig här. Händer iofs inget hemma heller. Sist jag var hemma hann jag ju inte vara i F-haga så det kanske vore gött? Hmmm, ja jag får fundera lite!

Natti natti!

Badhusgatan....ehh....*High five?*

Karlstadhelgen med tjejerna var toppen *High five* !!! Ville inte att den skulle ta slut....:(
Skulle gärna va där den här helgen....det är ju rally i stan!

Sprang runt lite på stan i lördags. Hittade tillslut en partyväska som fick duga! Handlade även lite vin och bubbel till kvällen!!
På kvällen var det förfest hos Lollo! Var riktigt trevligt, så bra gäng!!!

Uppsalabrudarna - Jag, Carro, Anna


Lollo och Karin!


Vi hade iaf en jättetrevlig förfest sen tog vi en taxi in till stan. Sen gick det lite snett....Haha! Vi stod allihopa i bankomatkön när en polisbil dyker upp... De ville prata med Frida, så hon fick snällt hoppa in i bilen. De påstod att hon drack på allmän plats. Vi blev lite oroliga att det skulle förstöra hela kvällen men de släppte iväg henne efter ett tag så vi kunde lugnt gå vidare till Tempel! *High five*

Frida och Karin


Inne på Tempel röjde vi gärnet! Goda drinkar och bra musik! Vi sjöng (skrek) för fullt så jag blev alldeles hes.

 Carro och Anna!

 Jag och Em!

Tydligen var det kungligt besök i Karlstad under helgen....kanske är fortfarande? Prinsen var tydligen ute å slirade på Tempel :) *High Five*



Vi var väl kvar i stort sett till stängning innan det var dax att dra sig mot sängen. Hade verkligen en superrolig kväll. Det får vi göra om!!!!

I söndags hade jag sjukt ont i huvudet. Får iofs skylla mig själv. Innan vi åkte tillbaks till U-sala käkade vi mat på norrstrands pizzeria... Riktigt gott där tycker jag. Tror de andra var nöjda oxå!!

Lottis och Carro


Bilresan tillbaks gick oxå superbra! Stop i Örebro för att släppa av Carro, barnen i baksätet och Ylvas egenmixade musik....
Om nån undrar vart Badhusgatan ligger i Örebro så är vi fyra tjejer som har stenkoll på det! *High Five*

 Vad vore en Tempelkväll utan mattbilder? Inte mycket!

 Lollo, Lottis!

 Karin och Em!

Ylva Hjärta Matta!


I måndags var jag på dansaerobics igen. Gick bättre än sist! Jag börjar lära mig....några gånger till så!

På lördag blir det fest med handbollsbrudarna! Det brukar alltid vara riktigt roligt!! Var länge sen jag var ut i U-sala så det kan nog oxå bli skoj!!

Btw Anna, jag vill ha dina bilder!!!

God Natt!!! 







Cazanova

Ja då är jag i Karlstad!!! Ligger i Emmelis soffa och har precis käkat lite frulle! Stackars Em som började jobba kl sex i morse.

Bilresan hit gick kan konon! Anna körde så bra så!! Blev två kiss/köpa godis/tanka-stop och sen en sväng in i Örebro för att plocka upp Carro!

Igår kväll var jag, Frida och Karin ute och käkade. Hamnade tillslut på Cazanova! Jag tyckte min mat var god men de andra var sådär nöjda. Vi hade det trevligt iaf, dock med en otrevlig vink.

Nu måste jag sätta fart så jag kommer ut på stan nån gång!!! 

Partyweekend!

Snart, snart kommer Anna och Frida och plockar upp mig. Sen drar vi till Karlstad!!! Har ju som sagt laddat upp med musik till bilen!! Ska in till Örebro en sväng och plocka upp Carro också...om vi lyckas hitta henne....haha!

Har ju varit lite sjuk de senaste dagarna. Inte speciellt snorig, hostig eller halsont men väldigt seg i huvudet och kroppen. Allr snor hamnade i hjärnan tror jag....usch va äckligt... Hur som helst så mår jag bättre nu!!!

Har nya linser idag! Nu är det glitterlinser som gäller. Vet inte om det syns så mycket, är väl kanske inte meningen att det ska synas heller.... Måste ta bilder på mig i alla de olika färgerna!

Ikväll ska vi nog bara ut å käka nånstans. Rätt lugn kväll med andra ord. Kanske kanske åker jag hem till F-haga å sover, men vi får se vad klockan blir.

I morgon blir det nog en sväng på stan. Glömde packa ner en partyväska så det måste jag köpa. Vill ha en med färg eller nåt. En som sticker ut lite. Ingen svart.

Har gått runt med mina röda 10cm-klackskor här på jobbet...haha, kanske inte de bästa skorna att arbeta i. Men jag var tvungen att gå in dem lite. Tveksamt att jag tar dem imorn...

Jag vill se nya Disneyfilmen....Prinsessan och grodan. Såg ju ett klipp från den på Kalles på julafton och jag tycker den verka asrolig. Nån som vill med....kanske typ du Tilde???

100202

Blev ingen träning för mig ikväll. Jag har blivit lite snorig. Inte så värst sjuk men jag var helt seg i huvudet när jag kom hem. Igår var jag på dansaerobics....första gången. Hmmm, jag hängde väl inte riktigt med på allt. Men det kommer nog. Ska fan i mig lära mig det där passet :)


Snart är det fredag, då tar jag med mig brudarna å drar till Karlstad! Ska fixa lite skön musik till bilen nu!!

Nu ska jag se paradisefinalen :)



RSS 2.0