Nov. 30, 2012

Fredag idag och det känns som en bra dag!!
Helt otroligt att jag inte köpt/ätit godis sen i söndags. Kanske låter som en väldigt kort tid men för mig är det länge!!

Ligger i soffan nu och pluggar, lär väl göra det i några timmar till!



Har iaf sällskap i soffan...


Frost!

Haft en trevlig eftermiddag/kväll med Katta och Lina! Vi hamnade på Frost, där det blev vitlöksbröd och rödvin! Vi bestämde att vi ska ses oftare! Nästa år tänkte vi sätta igång med att gå på quizkvällar!
 
Ska försöka komma upp i tid imorgon så jag hinner plugga många timmar innan jag ska åka till Forshaga och gå på halv åtta hos Helene!
 
Natti natti!

Nov. 29, 2012

Idag är jag igång och pluggar. Känns ok än så länge, men har inte kommit igång med räkningen än så vi får väl se hur den går.

Kaffe har jag hällt i mig också, måste va riktigt lättpåverkad! Undrar hur jag skulle bli om jag tog en "riktig" drog?

Nu ska jag käka lite och sen ska jag träffa Lina och Katta på stan för lite torsdagsvin!! :)

27 november

Har nyss kommit hem från träningen, borde kanske inte ha tränat idag. Mådde inte speciellt bra, hade halsbränna, huvudvärk, illamående och allmänt seg.
 
Hade redovisning idag, som tur var gick det bra!! Världens bästa julklapp skulle vara att det gick bra på tenorna som jag har kvar innan jul. Ingen skulle vara gladare än jag!
 
God Natt <3
 

koffeinkick!

Är helt hyper just nu efter 3 koppar kaffe, börjar nästan bli lite illamående...
Har precis mailat in min powerpoint som jag ska redovisa i morgon. Jag var verkligen ute i sista sekunden, typ fyra min innan inlämningstiden. Har nog gjort världens tråkigaste pp....hade ingen tid över till att fixa bilder. Hann inte skriva allt heller så mycket får jag trycka in utantill tills i morgon...
Spännande att se hur det går, blir vi halshuggna den här gången också?

Har iaf haft en jättebra helg i Västerås! Har varit på Lars Wallin utställning, sjukt snygga klänningar! Sen var vi en sväng på stan, planerade lite till bröllopet, åt en massa god mat! Inte varje dag man får 3-rätters! Ja vi hann med lite allt möjligt!!


enda bilden jag tog under helgen...det här fick vi till förrätt!

nu ska jag dricka upp min kopp kaffe, sen blir det mera plugg!


Freda

Skolan idag då! Var svårt att komma upp i morse, men d ska nog ordna till sig!
Blir skola, plugg, städning och packning idag :)



gnällfia

Har inget kul att skriva, enda jag har i huvudet är min pluggstress. Känns så jobbigt att jag måste klara typ allt, vet inte vad jag ska prioritera? På tisdag har vi seminarie igen med favoritläraren....så man får väl räkna med att bli halshuggen...
Samtidigt med kursen måste jag fixa examensarbete inom en-två veckor, kontakta praktikplatsen, tjata på universitetet om mitt tillgodoräknande som jag skickade in papper på för ett år sen....
 
Just nu känns x-jobb och praktik väldigt långt bort :( Får ju som sagt inte släpa med så många poäng. För mig är det inte hela världen om jag blir klar lite senare än tänkt så länge jag har en inkomst. Blir ju jäkligt tufft om jag inte får csn i slutet av januari....även om jag skulle få jobba en del  i feb så kommer inte den lönen förän i slutet av mars. Vad ska jag leva på? Känns jäkligt tungt.
 
Och så är det jul mitt i allt. Jag är inget större fan av jul. Visst kan det vara mysigt men jag tycker mest det är stress. Alla julklappar som måste köpas. Jag har verkligen inte tid till att irra omkring på stan, inte förän dagarna innan julafton. Tänk om alla kunde säga exakt vad de önskade, så mycket lättare det skulle vara.
En sak som blir skönt med jul är ju att jag iaf är ledig, eller har väl tusen saker att göra men jag behöver inte åka till skolan. Det är skönt!!
 
Sådär ja, nu har jag gnällt lite!
 
I helgen ska jag iaf ta en paus från pluggandet. Nu ska det nämligen planeras bröllop!!! Inte mitt eget då utan Sarah och Anderas!

Nov. 20, 2012

Mycket katt här ibland men måste ju berätta om det stora framsteget! Fick klappa Elton en stund idag, han började till och med spinna! Sen hamnade han i chock och la sig under sängen!

Är så kul när det går framåt med mina två skyggisar!



Ska fortsätta plugga ett tag till och senare ikväll blir det handbollsträning!!

Nov. 19, 2012

Kommer ha lägenheten full med gamla vissna löv. Mina kära små kissemissar tar in massvis med löv från balkongen, tydligen roligt att leka med dom!



Jag ska plugga vidare ett tag till! Får nog bli lite kaffe om jag ska orka!

skärpning!

Söndag igen då! Men ingen ångest idag för jag är "ledig" i tre dagar :)

Idag har jag varit och jobbat i Kil, inventering stod på schemat. Som väntat var d inte så kul men tiden gick fort! Mat fick vi också!

Från och med imorn börjar mitt nya liv.... igen ;) nä men ärligt talat så får d va slut på allt godisätande. Klart man ska unna sig ibland, men stor mängd varje dag och typ ingen träning är ingen bra kombo. Skärpning!

Avslutar veckan med ett glas rött!



pancakes :)

På förmiddagen har jag varit och träffat katta på stan! Var ett tag sen vi sågs så vi hade lite att ta igen!
Var och fikade i duvan, vad heter det? Melker? Hur som helst så blev det pannkaka för mig! Supergod, men inte så nyttigt kanske.




Nu är väl tanken att jag ska få lite plugg gjort!

Beroende

Att jag aldrig lär mig. Varför äter jag alltid så mycket godis så jag inte orkar nån mat, inte bra! Skulle seriöst behöva läggas in på rehab för att bli av med mitt godisberoende!

I morgon ska jag träffa katta på stan för en fika! På söndag blir det jobb i Kil, ska dit och inventera. Kanske inte så kul att inventera men en jobb en söndag ger bra med pengar :)

kisslabb!

Är i skolan nu, har hållt på med en kisslabb hela dagen. Inte speciellt kul! Det var ju såklart jag som åkte på att samla urin i min grupp.
Lite jobbigt och krångligt, men nu är det gjort!

Nu försöker vi få ihop allt resultat, går väl sådär. Jäkligt segt! Nu vill jag bara hem och lägga mig i soffan!!



Kepler

Just nu läser jag Eldvittnet av Kepler och jag kan inte sluta läsa! Har en massa andra saker jag borde göra men jag kan inte slita mig!
Detta är tredje boken av Kepler och dom andra två var också superbra! Första boken går ju även på bio nu. Filmen var bra men i vanlig ordning är boken tusen gånger bättre!




Läs böckerna!!!

Hur gör man?

Hur lägger man upp ett youtubeklipp nu för tiden? Hittar inte sen dom gjorde om blogg.se

så mycket bättre

Äntligen hemma efter en dag på jobbet! Är ju inte van att stå så mycket så det känns i fötterna kan jag säga!
Idag fick jag torka upp en spya på jobbet, hör som tur inte till vanligheterna. Gissa vem som hade sprit över hela golvet, och spritade händerna x antal gånger....

nu ska jag kolla på så mycket bättre och käka sallad :)

get a life

Det är nog dags att jag fixar mig ett liv! I natt drömde jag att jag var någon annan, nämligen carrie i sex and the city.... drömde att jag skulle resa till min pojkvän. När jag kom dit var det inte han jag trodde utan det var Aiden (också från satc). Jag kom på då att han vill jag ju inte ha, jag vill ju ha Mr Big....

Haha, ja det var ju kul att va carrie en natt! ;)

Fan vad svårt det ska va med en rubrik då...

I morgon blir det en lång dag! Skolan från morgon till klockan fyra och sen direkt till jobbet! Ska bli kul att jobba faktiskt, det var ett tag sen jag var på Bergvik! Det blir även jobb på lördag! Bra för det behövs alltid pengar här!
 
Är ju som sagt lite uppstressad över allt jag måste klara i skolan. Men jag är iaf inte ensam. Nästan hela klassen har press på sig. Förra året var det inte ens hälften som fick sin examen när de borde ha varit klara. Många av dem läser med oss nu. I Uppsala ser det ungeför likadant ut, så jag behöver ju verkligen inte känna mig ensam!
 
Emelie var ju här och hälsade på i augusti, superkul! Kom hit igen!!
 

Föreläsning

Är i skolan nu, väntar på att vi ska börja igen efter lunch. Jag sitter som ett frågetecken idag också, suck! måste hem och plugga!

Måste komma igång med träningen, är så himla segt just nu! Tur att jag iaf har handbollen så att jag kommer iväg en gång i veckan!

Vill framkalla massa resebilder och sätta upp på väggen, det måste fixas!! :)



detta roliga ska vi prata om nu...

En seg onsdag

Idag har jag varit en trött tjej! Lång dag i skolan, och jag fattade inte särskilt mycket så det var rätt segt. Vet inte riktigt hur jag ska prioritera i skolan, det gäller ju att fixa dom här poängen inför vårterminen...hej hej inget liv!
 
I helgen när Sarah var här hade hon med alla bilder från våran resa som vi var på för exakt fyra år sedan. Jag hittade inte mina bilder, vet inte vad som hänt. Är inte riktigt likt mig om jag skulle slängt dom? Men nu har jag alla igen! Skulle så gärna vilja resa igen, var så jäkla roligt!
 
Älskar aporna, trots att en bet mig!
Inte helt tokigt det här! Bilden är från Koh Tao, fin ö!!!
 
Skulle jag vinna några miljoner skulle jag genast dra iväg till ett varmt ställe!!! Jorden runt vore ju inte fel!!
 
God Natt!!

soppa!

Idag har jag för en gångs skull lyckats med matlagningen! Jag och köket brukar inte gå ihop!
Det blev en vegetarisk thaisoppa. Stark och god!

Jag och några kompisar håller ju på med halv åtta hos, och än har vi inte varit hos mig. Nu funderar jag på att ha en thaiinspirerad meny!



Ledig dag!

Idag är jag ledig och har tagit mig en lång sovmorgon! Hur skönt som helst och det behövdes nog! Men nu ska jag sätta igång! Dagens plan är att gå lyssna igenom en del föreläsningar från introkursen! Annars blir det lite pyssel här hemma, kanske fixa lite matlådor! Skulle vara skönt att träna men vi får se, en promenad kanske!!
 
Några bilder från min kamera!
 
Tessan
 
Sara
 
Sarah
 

D4

Har haft en superhelg!!! Har verkligen kopplat av i helgen, inget plugg, inget jobb! Så skönt!!! Jag har dessutom haft besök från Västerås och Stockholm! Mina fina duschholespinglor!
Vi har gått på stan, varit ute och käkat och festat! Var så länge sen jag var ut, och så länge sen som jag verkligen såg fram emot det!!
 
Vi hann med två ställen under kvällen, Jaguar och Tempel! Träffade Peter så han gav oss en rundtur på jaggan! Ser väldigt annorlunda ut mot hur det var förut! Efter vi hängt där ett tag gick vi vidare till Tempel!
 
Jag hade skitkul men tyvärr hände det nåt knas med mina fötter? Skavsår och ont i trampdynorna händer ju titt som tätt när jag har klackar men det här var nåt annat. Mina fötter bar liksom inte upp mig. Fick verkligen koncentrera mig och ta i för att ens kunna stå rakt upp. Typ fötterna ville bara vika sig, så som det blir när man stukar dem. Jag är medveten om att mina fötter är lite konstiga, händer då och då att jag går helt vanligt, i platta sköna skor och så bara trampar jag snett och foten böjer sig. Men det här var värre än värst. Idag har jag ont och har fortfarande lite problem att gå.... känner mig som tant Ylva, 85 år...
 
Bilder från Sarahs kamera!
 
Tessan och Sara
 
Sarah, Tessan, Sara
 
 D4
 
 
 
 
 

tentan

Jag skrev aldrig tentan igår....beslutade mig för att det inte var någon idé.

Jag är besviken på mig själv att jag inte var redo för att göra den, men jag har försökt. Men det är för mycket att läsa in på en vecka. Hade gärna pluggat mera under kursen men alla seminarier tog all tid tyvärr :( får vara glad för att jag bockat av en massa obligatoriska moment i både farmakologin och introkursen!

jag är iaf inte ensam om att skriva omtenta, finns fler i klassen som inte gick dit, skrev blankt mm...

På tisdag börjar ny kurs så då är det nya tag! ska planera och styra upp mitt liv nu!



såhär ser det ofta ut vid katternas matskålar.....katter eller grisar?

Lägg ner!!

ska jag ge upp nu kanske? Tiden räcker inte till. Jag hinner inte få in allt tills imorn. Det är jättekul och jag vill lära mig. Jag förstår det jag läser men det är för mycket att få in på den här korta tiden. Får satsa på omtentan istället.

Och jag blir fortfarande arg när jag tänker på vår lärare. Tycker att det är något som är fel när hela klassen är sönderstressade. Jag är vanligtvis ganska lugn av mig men har aldrig varit så stressad som i de kurserna hon ansvarar för....
Finns de i klassen som fått stressymtom och sökt läkarhjälp för det.....nåt är galet fel?!?

RSS 2.0