Pulka!!!

Yes jag har äntligen fått åka lite pulka. Riktigt skoj, varför slutar man med det när man blir vuxen? Har även gjort lite julgodis....mumma!

Jag vill vara ledig längre!!! Vill inte åka tillbaks till U-sala på måndag. Det är iofs några dagar kvar men ändå. Kan jag inte bara få vara ledig lite längre?

I morgon är det julafton. Det känns inte riktigt som det. Det är inte riktigt som när man var liten. Då räknade jag ner timmarna tills tomten kom. Hade planerat långt i förväg vad jag skulle leka med för att tiden skulle gå lite fortare.


God Jul!!!

Äntligen är jag färdig!

Sådär nu är jag klar med alla julklapparna! Nu ska jag bara slå in dem. Jag är verkligen kass på det....man får inte snygga paket av mig. Men det är väl insidan som räknas, eller hur var det nu?

Upptäckte att jag hade fått lön idag, inte helt fel! Skulle gärna shoppa lite till mig själv men det får bli efter jul.
Var inte så länge på stan idag. Hände inte speciellt mycket, sprag på P bara. som vanligt sprang han fram på gatorna.

Jag är fortfarande sjukt sugen på att åka pulka, ska kolla om vi har någon. I morgon kommer Frida, får dra med henne ut. Ser mer ok ut om jag har med mig en 6-åring!  

Har handlat vin till juldagen! Ska bli riktigt roligt. Det måste ju nästan vara årets roligaste utgång? Då ska jag ha på mig min nya spetsklänning!!!

Några bilder från i lördags!

     

Vilken liten goding!


Om jag orkar ska jag fixa lite julgodis ikväll, men först måste jag nog vila lite!

shopping shopping shopping

Nu har jag kommit hem från stan, för andra gången idag. Jag är fortfarande inte klar med alla julklapparna... men det är bara några smågrejer kvar!

I lördags var jag först på förfest hos syster. Sen gick jag vidare till Tobbes kompis. Karin och Emmeli var såklart med! Skulle ju ta det rätt lugnt....blev mer än vad jag hade planerat men ändå ganska lugnt! Blev utgång på tempel! Var nära att jag tappade min plånbok....eller jag gjorde det fast den låg kvar som tur var! Jag måste ha "missat" väskan när jag skulle slänga ner den!
Ja det var trevligt på tempel iaf!

I söndags skulle jag fortsätta handla julklappar men det gick ju sådär.... Blev en lunch med Helene istället! Det har ju inte hänt så ofta den senaste tiden. Men det ska vi väl kunna ändra på! Hon har dessutom satt igång sin övertalningskampanj!
På kvällen var jag och tränade. Var i den nya centralhallen och spelade lite handboll. Var ju inte värst många jag kände igen men det var roligt! Var iofs rätt jobbigt när jag var bakis, huvudet var inte riktigt med. Tyckte inte om golvet heller, det var för halkigt. Kändes som om jag bara åkte kana fram och tillbaks! Kanske blir det träning igen på söndag.

Idag var jag jävligt effektiv på stan, iaf de första två timmarna! Jag körde på in-köp-ut taktiken. Funkade riktigt bra tills jag blev trött. Mötte upp Karin och tog en fika istället! Lilla Bella är ju helt otroligt go! När Karin drog hem gick jag och träffade P. Sprang med lite hit och dit, men en liten stund hann vi sitta ner iaf :) Är inte avundsjuk på hans liv.

Sen åkte jag hem från stan. Sen åkte jag tillbaks till stan med pappa, handlade mat och sen hem igen. Nu är jag trött! Måste planera vad jag ska köpa i morgon. Ska vara lika effektiv då!

Julklappar!

Nu ska jag dra in till stan. Ska gå på stan med Karin! Måste handla några julklappar. Känns som om jag aldrig kommer bli klar. Jag kommer bli knäpp på allt folk. Varje år är jag sent ute och jag tänker alltid att jag ska bättra mig till nästa år men det händer aldrig.

Blir utgång ikväll! Fast tar det nog ganska lugnt. Ska ju springa på stan i morgon och träna handboll på kvällen!


Trevlig helg!

Jullov!!!!!

Jag är leeeedig!!!! Fy fan vad skönt! Jag har verkligen längtat! Jag ska bara slappa och ta det lugnt, förutom när jag måste springa på stan och fixa alla julklapparna! Har börjat men det är många kvar.....suck...
Idag har jag mest lekt tomte på jobbet. Delade ut alla ullmaxgrejer som jag har sålt. Tror jag har en karriär som försäljare på gång....ja varför inte?

Massor med snö har det kommit och jag tycker det är riktigt roligt! Var länge sedan jag var såhär positiv till snö, kyla, vinter. Jag vill verkligen ut och åka pulka. Är dte någon som vill med? Kanske mördarbacken i F-haga....haha, jag skulle nog inte våga åka där. Jag var mycket modigare när jag var liten, eller dummare kanske?
På söndag kanske det blir handbollsträning i F-haga med de gamla rävarna. Vore ju rätt skoj faktiskt. Ska försöka få plats med skorna i väskan.

Var det någon som såg svenska hjältar-galan på tvn? Shit vilket snyftprogram. Vinnarna grät, publiken grät, jag grät.

Numera är jag blåögd. Är lite missnöjd. Trodde de skulle vara lite blåare och ljusare. Jag saknar mina bruna ögon. Kommer aldrig att vilja ha ofärgade linser. Min riktiga färg är ju så tråkig, typ grön-blå-grå.

Helgen i Sthlm var kanon! Var riktigt på G. Kanske tom lite för mycket men det behövs ibland. Vi hamnade tillslut på village. Lite dyrt kanske men bra ställe!

Tessan!


 Jossan, Jag, Sarah....Jossan är Tessans sambo!

Nej....jag vet inte vad vi håller på med...


              

 
Ett försök att vara hårda med våra döskalleringar.

I söndags var jag i kyrkan och såg/lyssnade på ett luciatåg. Stämningsfullt men jag var riktigt trött så jag höll på att somna ett par gånger.




I morgon flyger jag hem! Hoppas verkligen att flyget är i tid men med min otur så blir det väl världens snöstorm i morgon.

På lördag ska jag springa på stan med Karin! Kanske blir det en utgång i helgen. Får se, är inte så partysugen men är lite nyfiken.

Sthlm ikväll!!!!

Nu ska jag iväg ut på stan och käka lunch med Sarah och Malin! Hoppas det blir sushi!!!

Efter det åker jag och Sarah till Stockholm och möter upp Tessan!!!! Sen blir det party hela kvällen! Är taggad till tusen! Verkar som att Calle dyker upp oxå! Skitkul!

I morgon ska jag till kyrkan. Ja det händer ju inte speciellt ofta. Men nu ska jag fira lucia ordentligt :)

Trevlig Helg!!!

091209

Fy fan vad jag är trött idag. Sena handbollsträningar är inte att leka med. Behöver en stooor kopp kaffe nu! Vet egentligen inte om jag blir piggare av det men så länge jag tror på det så funkar det!

Igår var jag på stan efter jobbet, skulle köpa en julklapp men hittade inte vad jag ville ha. Däremot köpte jag en klänning till mig själv, en svart spetsklänning från Vila. Jag var bara tvungen att ha den! En perfekt klänning till juldagsfirandet! Undrar vart vi hamnar på juldagen...det beror nog lite på hur läget är. Just nu är jag mest besviken, är väl inte för sent än men det börjar bli... Som Tilde och jag alltid (?) brukar säga....Tuut Tuuuuut!!!

Fick mina linser igår. Jag hade beställt ett par bruna och ett par glittriga. Jag undrar hur de glittriga är. Antingen så är de snygga och jag får "glimten i ögat" eller så kanske jag ser tårögd ut eller så ser jag typ kåt ut...hmmm, jag hoppas på första alternativet!

På lördag är det party och D4 reunion, så jävla roligt! Jag längtar!!!!

Var inne på hemnets hemsida för några dagar sen och såg en rätt så rolig försäljning. De hade försäljning på ett pepparkakshus. Budgivningen började på 100 kr. De hade lagt ut en fin bild och skrivit en kort beskrivning... golvet är gjort av något poröst material....inflyttning kan ske snarast.... Bra läge inne på fastighetsbyråns kontor....osv.

Back to work!

Bokat!

Yes nu har jag bokat och betalt resan hem över jul och det blir med flyg!!! Så skönt! Blir ju lite dyrare än med tåg men nån gång måste man väl få lyxa till det. Jag hatar ju dessutom sj så det känns skönt att slippa dem!!!

Hade myskväll hemma hos Anna och Tobbe igår. Blev bjuden på mat....tack så mycket! Det var supergott! Vilken lyx! Vi kollade på Robinson och skulle även se en film men vi pratade för mycket så det blev ingen film. Ni kan ju gissa vilket ämne vi tre tjejer pratade om....killar såklart....vilket mysterium....

Nu ska jag ge mig ut på stan, hoppas jag kan hitta några julklappar!!!

lördagkväll hos Annisen!

Nu ska jag strax dra iväg till Anna. Det blir mat, robinson, film och viiiiin där! Är så sugen på rödvin!!! Den här gången ska jag komma ihåg att testa hennes spikmatta!

Det blev ingen julklappsshopping idag....får ta det imorn.
Jag har nog bestämt mig för att flyga hem. Så skönt....55 min sen hemma. Ok  jag ska fram och tillbaks till flygplatsen men ändå. Jag gillar ju Arlanda så det gör inget!

Igår hade vi Finfredag på jobbet, iaf jag och Kamrun! Men det blir nog fler som hakar på. Dagen blir lite roligare om man får känna sig lite snygg. Alla andra verkade dessutom tycka det var roligt att vi var lite fixade! Synd bara att vi måste gå med pyjamasen...
Köpte en ny plattång/locktång för nån vecka sen. Ett impulsköp men jag är mycket nöjd! Väldigt lätt att locka med!!

Snart ska jag boka en tid för att lämna lite blod....eller ja ganska mycket blod. Ska använda det till alla våra kontroller på jobbet. Inte vet jag hur det ska gå. Vem vet, jag kanske inte är frisk? Jag har aldrig kollat upp det någonsin så jag kanske har en massa knas. Jag lär ju få veta nu i sånna fall. Dessutom vill de att jag ska bli blodgivare. Det kan jag väl bli men jag tror inte de vill ha mitt blod. Tror inte riktigt jag klarar alla krav...

Här är lilla Bella! Hon har precis lärt sig att käka pommes med dipp. Hon var riktigt smart, doppade ner hela pommesen i dippburken, sen sög hon av dippen och sist slängde hon iväg pommesen. Håller med henne, dipp är väldigt gott!!! 

Tredje december!

Igår var jag på bio med Tilde och såg luftslottet som sprängdes. Den var bra faktiskt, men en del har de ju missat/tagit bort från böckerna fast det störde jag mig mest på i första filmen.
Innan bion var jag på storken och fikade med Anna och Carro. Fick dra igenom lite snabbt vad som hänt senaste tiden.

Ikväll blir det handbollsträning, om vi nu har någon.... Winnerbäck är ju i stan och ska spela i fyrishov. Schysst och få lite livemusik på träningen :)

Jag måste verkligen sätta igång med att handla alla julklappar. I helgen ska jag gå på stan och tänker inte gå hem förän allt är köpt. Skulle vara så himla skönt att ha det avklarat! Är inte speciellt långt kvar tills jul...bara två veckor kvar tills jag åker hem igen. Måste boka biljett. Såg att det inte var så dyrt att flyga...det kanske man skulle lyxa till sig med?

Vet fortfarande inte vad som händer på nyår...orkar inte riktigt ta tag i det. Kan inte någon bara fixa det åt mig?

Nästa helg blir det Stockholm! Det ska verkligen bli skitroligt!! Får se vart vi hamnar nånstans! Men jag är nöjd så länge det är något annat än Uppsalas krogar!


RSS 2.0