Grattis till mig!!

vilken bra dag det är idag! och jag är så nöjd med mig själv!! har fått 2 tentaresultat den här veckan....ett G och ett VG vilket betyder att jag får göra både x jobb och praktik nu i vår!!

Dessutom har jag tagit tag i träningen, ska testa en ny grej i en månad, får se om det blir några synliga resultat! Har ju ett litet mål fram tills jag ska på bröllop i vår!



X jobb?

Sitter och försöker läsa in mig på mitt examensarbete....inte helt lätt tycker jag. Är tvungen att skriva några sidor tills nästa vecka. Är ju såklart bra att komma igång men jag vill göra det på mitt sätt. Egentligen så vet jag inte om jag får göra mitt x jobb nu, väntar fortfarande på resultat från 2 tentor. Himla segt. Får jag inte göra x jobb har jag inget att göra....och därmed inga pengar heller.
 
Egentligen har jag en tenta idag men jag har inte orkat plugga på den. Jag är helt slut! Jag sover i stort sett hela tiden, huvudvärk har jag typ jämt. Så den här gången prioriterade jag att må bra istället för att plugga.Tycker det får va nog med 5 tentor på en månad...
RSS 2.0