snart kommer sarah

Nu är det inte långt kvar till helgen!!! Så skönt när onsdagen är över, då har liksom veckan vänt. Hann inte träna idag, eller det hade jag hunnit iofs. Sarah har inte kommit än. Trodde hon skulle dyka upp lite tidigare. Vi ska fixa käk när hon kommer, se en film kanske!

Jag kommer att dö på boxpasset imorn, min kondis är inte riktigt på topp om man säger så....

Snart kommer sarah....och på fredag ser vi ut såhär, typ.....apsara

Semla

Idag fick vi semla på jobbet, min första för i år....säkert den sista också. Är inte så förjust i bagerigrejer, iaf inte i bakelser och sånt. Tycker det smakar så mycket bättre med hemmagjorde semlor, då kan jag äta hur många som helst. Dessutom vill jag inte ha någon mandelmassa i, eller väldigt lite.

Magdansen igår var jätterolig, känner mig lite öm i höfterna idag. Körde lite mer teknik den här gången, tycker det gick ganska bra för mig. Det är bara att skaka på!

Fick inget besök idag, magsjuka satte tydligen stop för det..... Får se om det blir en annan dag....

I morgon kommer Sarah!!! Ska bli så kul att ha henne här igen! Ska försöka hinna med att gymma lite innan hon dyker upp!

På torsdag ska jag hämta mina minneskort till kameran, jag hoppas verkligen att de lyckades få fram mina bilder, men jag tvivlar på det....tyvärr...

Pratade med en av duschholena (tessan) idag på fejjan. Är så himla avundsjuk på dem. De är kvar i Australien och reser runt nu.....jag vill oxå!!! Jag vill bort, till ett varmt ställe!!!!!

Fullbokad vecka!

Danspasset i lördags var jätteroligt! Det ska jag absolut gå på flera gånger! kanske att jag kan våga mig iväg på lite andra pass nu också....

Igår var jag lite bakis och tog det bara lugnt. Käkade mat på max med Tilde! sen köpte vi godis, gick hem och kollade på reprisen av melodifestivalen! Anna kikade också förbi!!

Idag ska jag på magdans, ska försöka styrketräna lite efter den. I morgon får jag besök så det blir en lugn kväll hemma. På onsdag kommer Sarah, hon stannar till på lördag!! Ska försöka gå på nåt pass på onsdag, på torsdag ska jag på boxpass med Jenny. Fredag och lördag är det danspass och fest på fredag....Ja det blir fullt upp hela veckan! Ska bli skoj att sarah kommer, hoppas hon inte väcker mig mitt i natten, eller står och hoppar i sängen och skakar täcket, det har ju hänt förut om man säger så!!

inflyttningsfest ikväll!

Den här veckan har gått ganska snabbt tycker jag. Skönt det! Igår var jag på flurran med Tilde på after work! Som sagt, det borde man gå oftare på! Vi gick hem tidigt men hann ändå med 4 glas vin....

Ikväll blir det mera fest, ska på inflyttningsfest hos Jenny! Jag är riktigt sugen på fest och utgång. Ska ladda upp med ett danspass på F&S. Lite nervös är jag för jag är sjukt dålig på sånt där. Jag får väl stå där i ett hörn och skämmas.

Nästa vecka kommer sarah hit, Tjoho!!! Hon hade inte tänkt komma hit förän valborg men hon fick abstinens. 

Sitter och väntar på att min tvätt ska bli klar så jag kan dra ut på stan sen!  

Har bestämt mig nu för att lägga ned handbollen för den här säsongen. Hade egentligen tänkt gå på torsdagsträningarna men nu har jag haft en massa annat för mig på torsdagar. Nästa torsdag ska jag boxas med Jenny, så det känns inte som så stor ide med handbollen. Säsongen är ju snart slut, bara en månad kvar. Jag hoppas att suget kommer tillbaks till hösten för det är ju en himla rolig sport. Dessutom är det kul att träffa alla.....saknar det lite.


Nu är tvätten klar!!

090216

Tror att jag fortfarande stinker vitlök efter vitlökshelgen hos Tilde. Men vad gör det, blev ju riktigt god mat.Tyvärr är den inte speciellt nyttig så nu får vi vänta ett halvår tills vi kan äta den igen.
 
Missade magdansen idag igen, typiskt. Låg riktigt bra till i tid på jobbet men självklart ska något alltid krångla, jävla apparater.....jag blir nog aldrig en magdansös i den här takten. Men jag tog mig iväg till gymmet iaf, armarna fick sig en omgång. I morgon vill jag gå på spinning så jag hoppas det blir en plats ledig.

Längtar till helgen, då ska jag på inflyttningsfest hos Jenny! Ska bli skoj det, och jag är sugen på att gå ut!! På fredag blir det after work på flurran med Tilde, men det blir lugnt. Vi går dit för gratismaten...:)

Jag och Kamrun ska till gbg i Augusti och se Madonna!! Ska bli jättekul, är egentligen inget megafan av madonna men hon är ju stor. Jag har alltid sagt att om madonna kommer till Sverige så ska jag gå, så nu ska jag det!! Ska bli riktigt kul, ett fullsatt ullevi är ju inte heller fel oavsett vad som händer där!!

Natti natti!

Mat!

Inflyttningsfesten hos Ronnie och A-M var trevlig men det var himla mycket folk. Hann inte prata så mycket med ronnie....så det var lite trist men vi ska leka nån annan dag!! Jag fick med mig Thea till Ronnie, jättekul att hon följde med!! Blev BJ senare, himla kul att få komma ut ordentligt och dansa lite för en gångs skull!!

igår var jag faktiskt iväg och tränade, det händer ju inte speciellt ofta nu för tiden. Har lite träningsvärk idag!

I tisdags var jag hos Anna och såg på the hills! Vi åt lite kex och ost till, mumma! Vi försökte boka in en helg framöver, men det var svårt, Anna är så upptagen hela tiden, men vi bokade in en i maj...haha, till eurovision. Med räkfrossa då såklart! Tilde - jag räknar med dej! Vore kul om Karin kunde komma....vad är en räkfrossa utan karin??

Efter jobbet idag ska vi ut och käka på en italiensk restaurang. Ska bli sjukt gott.....3-rätters blir det!!! mat kan vara så himla gott, fast ibland önskar jag att man kunde ta ett piller så man slapp att äta, och laga mat.


Tilde och jag har bestämt en heldag på lördag, man kan väl säga att temat verkar bli vitlök. Allt vi ska äta ska innehålla vitlök!!! Tur att vi inte ska ut! Men jag måste nog köpa lite rödvin, är riktigt sugen på det!



090203

Helgen hemma gick alldeles för fort som vanligt. Träffade Karin i lördags, och lilla Bella såklart! Hur söt som helst!! Tog några bilder med mobilen, tänkte lägga ut dem här men det var tydligen fel filformat....hmmm, inte vet jag. Har inte lärt mig allt med mobilen än. Hur som helst var vi på stan, jag köpte ett par jeans. Tajt sitter dom så jag får inte gå upp ett gram. Vi mötte även upp Sarah på stan! Var och käkade en supergod pasta på Vero. Tycker dom har riktigt god mat där!

Efter shoppingen gick vi hem till Karin och Johan och fikade, åt mina hembakade kakor!! Vi hann med att se en film också. Johan fick välja....haha, det får han aldrig göra igen. Jag låg mest och sov, Karin satt på nätet och beställde kläder, konstigt nog hade vi full koll på vad som hände i filmen. Varg hette filmen iaf.

På kvällen gjorde vi oss iordning för lite utgång. Gick till Arena bar och tog en öl.....eller ja vin för mig. Karins kompis Elin och Emmeli följde också med!!! Karin och jag fick första glaset gratis för bartendern glömde bort att ta betalt av oss!

Nu är det full fart på jobbet igen. För en gångs skull jobbade jag inte över i måndags så jag hann gå på magdans. Det var skoj men lite svårt att hänga med på vissa grejer. Pinsamt vad stel jag är i höfterna, det känns idag.

I morgon har jag tänkt gå på spinning, om det finns plats. Måste försöka sluta vara så lat. 

På lördags ska jag nog på fest hemma hos Ronnie å Anna-Maria, dom ska ha inflyttningsfest! Kan bli roligt tror jag, var så himla länge sen jag träffade alla ålänningar. Ronnie har lovat att alla mina favoritålänningar ska vara där!  


RSS 2.0