tentaplugg!

Ska nog snart gå och lägga mig. Har pluggat hela kvällen idag! Gick bra, fast om det fastnade nåt vet jag inte :) I morgon blir det tentaplugg hela dagen! Men det är helt ok faktiskt. Tycker det är skönt att kunna ha något annat att koncentrera sig på!

Var riktigt segt att gå upp i morse. Sov inte alls bra, vaknade flera gånger, vaknade innan klockan osv. Hoppas det blir en bättre natt inatt!

Första advent!

Har försökt plugga lite idag. Går väl sådär....så mycket som ska in i huudet. Räknar inte med att klara tentan på första försöket. 80 % är mycket det....hur många gånger har jag ens haft det på en tenta? Aja, skit samma det går som det går!!

Har iaf varit ute och fått lite frisk luft. Blev en promenad med Katta! Var skönt å få komma ut lite och prata av sig! Får bli fler promenader till veckan!!

:(

Hade en trevlig kväll med tjejerna igår på Pitchers!! Det ska vi göra om, många gånger :)

Har försökt plugga idag men det går segt. I morse för att jag var rätt seg och nu för att jag är rätt nere. Väntan är väl över, nu är det slut. Tungt som fan, vet inte hur jag ska komma över detta. Men det ska väl gå de med. Alla andra klarar ju det, fast just nu känns det omöjligt.

Ja den här dagen går inte till världshistorien som den bästa.

väntan

Jag bara väntar och väntar och hoppas. Kanske borde lägga ner det? Förmodligen....men inte så lätt, vill ju inte :(

Har försökt plugga lite nu på eftermiddagen men det gick sådär. Jag läser ju men tror inte nåt fastnar. Inte så kul med massa lagar. Lite krånglig text att läsa. Men men det ska väl fastna det med tillslut!

I morgon är det äntligen fredag och Pitchers är bokat!!!

23 november

Sitter och pluggar nu men ska snart ge mig. Mycket som ska in i mitt lilla huvud. Att vi har en förvirrad lärare gör ju inte saken bättre.

I lördags jobbade jag mitt första pass, gick helt ok så det lär väl bli fler framöver :)

Jag är otroligt shoppingsugen. Var på stan med Emmeli en sväng igår och jag var bara tvungen att köpa en kjol. Svart långkjol från vila! Men jag såg en massa annat som jag vill ha. Ska se över min ekonomi så kanske jag kan ta en liten, liten shoppingrunda!

Till helgen blir det massa plugg och en matbit på stan med trevligt folk :)

Drömmar

Har inte sovit speciellt bra de senaste nätterna. Samma sorts drömmar hela tiden. Antingen typ mardröm som jag vaknar helt förtvivlad av, eller en jättebra dröm som jag blir så besviken över att det bara var en dröm. Hur länge ska det här hålla på?




Jag är ju lite efter men nu har jag börjat kolla på Twilightfilmerna. De är helt ok, fin kärlekshistoria men jag är inte hysteriskt galen i dem, och jag tycker inte han är snygg!


Ikväll ska jag jobba faktiskt, behöver som sagt lite extrapengar! Ska stå i garderoben på bmb, blir nog bra det! Annars händer det nog inte speciellt mycket idag. Plugga lite kanske?
Imorgon ska jag träffa Katta! Kul nu när vi bor så nära!!! :)

Kalas

Förra helgen var det kalas, Emmeli fyllde ju år. Hon hade dukat upp med mycket smaskiga saker.

Mums!!!


Slutade med utgång på bmb, var ok, kul att se lite folk iaf!

Lyckades inge vidare med att ta bilder, mobilkameran är inte bra....eller den funkar om alla sitter helt stilla men det är ju inte alltid så lätt.

Lägenhet!!

Helg igen, gött! Nu har jag bott här i två veckor....tiden går fort! Känns bra och det känns extra bra nu när jag fått en lägenhet! Flyttar inte in förän första februari men då har jag tid på mig att fixa lite! Asbra blir det, det är en etta, en studentlägenhet 47 kvadrat på Haga, så nära till allt! Den är lite dyr så extrajobb behövs nog.

Fick tråkiga sms från jobbet nu i veckan :( Vad är det som händer egentligen? Jag hoppas verkligen att alla blir friska!

Hittade lite bilder på mobilen!

Romantisk middag med Tilde! Asgod mat på Meza, dit måste jag gå nästa gång jag är i Uppsala!


Var och lekte med Karin, Bella och Alfred en dag!




Har äntligen köpt mig ett par nya vinterskor :)

111109

Nu är pluggandet i full gång. Sitter i biblioteket nu, håller på och försöker skriva lite till grupparbetet. Verkligen full fart från början. Det ska lämnas in om en vecka och redovisas nästa fredag.

Kommer även ha en tenta snart, två av nio klarade den förra året....inte så uppmuntrande siffror...

Jag tänkte sitta här så länge jag orkar sen ska jag till Karin och hennes två busfrön!

Fullt upp!

Här händer det massor av grejer. Har ändrat om en hel del i mitt liv känns det som.

Jag har ju nu flyttat hem till Värmland. Känns både bra och dåligt. Bra att vara här men var riktigt jobbigt att säga hej då till alla i Uppsala. Men som sagt, jag kan ju alltid hälsa på. Lite jobbigt är det att bo hemma hos pappa, det var ju inte riktigt det som var planen från början. Har tänkt på det rätt mycket i helgen så det har varit lite tungt.

Jag hoppas jag kan hitta en lägenhet snart, då skulle det kännas så mycket bättre!!

Hade min första föreläsning idag! Jag är glad att jag kom i tid och hittade dit! Jag höll mig även vaken, men det var inga problem faktiskt. Det var intressant och bra föreläsare!

Klassen vet jag inte så mycket om än, vi är ca 10-12 pers! I morgon är det inga föreläsningar men vi ska sätta igång med grupparbetet!

Har väldigt mycket att fixa med känner jag, blir alldeles matt, haha!

RSS 2.0