Kvalborg!

Idag är det kvalborg! har aldrig festat ordentligt då...tycker det verkar jobbigt. Var bjuden på förfest idag klockan tolv...helt sjukt. Man måste ju va vid sthlms så tidigt. fast på sätt och vis är väl det bra för då kommer man hem tidigare¨på kvällen. Hur som helst kunde jag ju ändå inte gå på förfesten, jobba ju då!

Märks att det händer saker i stan den här helgen....massor med folk överallt. var på ica förut, shit vad folk det var. Alla handlade mat som man kan grilla, engångsgrillar, engångsbestick, dricka och sånna grejer.... undrar hur mycket folk det är som kommer hit på valborg?

Vänatr på Tilde nu, för en gångs skull är jag klar...fast jag har ju iofs inte gjort degen än. Det får jag göra när jag kommer hem. Vi ska iaf till Karin en sväng. ta lite vin! Dom ska väl ut men jag är inte så sugen. jag vill va fräsch imorn! då gäller det!! Hahaha, man är som ett barn dan innan julafton....


Ska se till och ta mycket kort imorn, är bara lite orolig för att det ska komma champagne på den...hmm, får va försiktig. Men jag vet ju hur det brukar gå med lite alkohol i kroppen. Hoppas jag hinner träffa alla som jag vill imorn. tänk vad bra dte vore om man kunde dela på sig. fick sött mess idag! Det var uppskattat!!


Nu, mot Karin!

Jobb igen...

Då var det dags att åka till jobbet igen då.... Fy vad trist. Hoppas verkligen att det går fort, det får inte komma nåt krångligt...inget som tar tid.... är ju inte på utodlingen så ofta så jag har inte så stor koll på allt....
Kunde inte somna igår,vet inte hur länge jag var vaken. Sen pep mobilen några gånger.

Nästa vecka blir en bra vecka tror jag. Med valborg, sen en bakis dag. Så bara tre dagar jobb sen hem till Karlstad och inflyttningsfest hos Em  på lördag... kan det bli bättre?? Nej, jag tror inte det!

Shit nu måste jag klä på mig!

snart gäller det

Skulle egentligen vart på spinning i morse men jag orkade inte. var så trött. Känns som om jag är bakis idag men det är jag inte. drack iofs lite vin igår men det var inte mycket....

Har iaf vart på systemet idag. handlat champagne och vin! Ska nog räcka, har ju en massa sprit hemma oxå!  Handlat lite korv som jag kan grilla på måndag! Ska tydligen inte bli så varmt, ja ja, så länge det inte regnar så ä jag nöjd!

Igår  var en bra dag! förutom att jag fick några nya skavsår på fötterna....så nu gör det ont kan jag lova. men vill man va fin så....hehe! Hur som helst, trevligt var det igår! Får se vad som händer! Såg en igelkott på min lilla gård! Så söt, hoppas den bor kvar där!

Shoppade två klänningar idag, så nu är jag uppe 15 stycken....börjar bli en del!

Imorn ska jag jobba, hade nästan glömt det. vill inte! Men det är inte så lång tid egentligen men det känns jobbigt. Kanske blir det utgång imorn, men lugnt i sånna fall. Ingen lust att va bakis på måndag.

Blir iaf förfrulle hos mig klockan åtta innan frullen hos karin. Sen blir det ekonomikum! och sen galopp. Skulle nog vilja gå till snärkan....men vi får se!
Kvällen är fortfarande oplanerad...men det löser sig. får ta det som det kommer!

natti natti, Kram!

Idag var det jobbigt

precis tränat, var riktigt jobbigt idag. Var trött efter första låten...hehe, men jag klarade mig igenom det... Nu får jag vila i en dag sen blir det spinning igen.

Nu är det verkligen snart valborg, måstre börja planera. Tiden går så fort....jag hänger inte riktigt med.  Mycket som ska inhandlas....
Kanske ska jag hjälpa karin å baka bröd? Det löser sig nog tillslut.....

Nervöst? svar: Ja lite

Nu blir det dusch, mat, säng!!

Onsdag!

Färdigtränad för dag då! Duktig jag är! Var ett bra pass men lite tung i benen var jag sen matchen igår! Imorn blir det träning igen, boxpass! Min favorit

Jobbet var helt okej idag. eller ja, hade en student med mig....hon sa inte så mycket och verka inte jätteintresserad så då är det inte så kul. Men jag satte henne i arbete så jag slapp...hehe!  sen var det brandteori....intressant var det. Hoppas verkligen inte tat det börjar brinna. Tycker inte om eld. Har haft många mardrömmar om det....usch å fy.  Sen var det möte...hmmm....vi prata mest skit, eller ja egentligen sa vi bara sanningen men ändå...

Ikväll ska jag slänga i en tvätt, röja upp lite, sen är det väl tv-kväll! mycket bra idag!

Nu måste magen ha mat!

Vinst!

Yes, vi vann idag! Riktigt kul var det! Det är kul med handboll! Skönt att få lite tips från bänken....det har man ju inte varit så bortskämd med.....
Hoppas verkligen att vi har ett lag nästa år, skulle va så trist annars. Kanske kommer A-flickorna upp till oss. Dom är duktiga och skulle ge oss ett stabilt B-lag....Hmmm, det gäller väl att nån ska ta tag i det hela oxå....

Imorn blir det spinning direkt efter jobbet! Satsar på fyra träningar den här veckan.....får se om jag lyckas!
Måste börja planera valborg lite bättre oxå. Och vad händer på kvalborg? Så många man vill träffa på valborg så det är svårt att få ihop allt. Men det som är spikat är champagnefrukost hos Karin, sen ekonomikum, sen galopp nånstans....kvällen är helt oplanerad. Grilla vill jag, men frågan är vart.....

Vill ha helg nu!!!!

Match idag då!

Tisdag igen då!! Idag blir det match....ska bli kul fakiskt! Skönt å få skjuta lite!!!
Ska snart till jobbet. blir inte bara det vanliga idag på jobbet utan det blir lite förläsningar. Linnedagen....det bli nog kul. Min handledare från examensarbetet ska prata! Det bästa är att vi får lunch...hehe!

Jag tror jag hänger på em å hellen i deras grej....Hmmm, vad var det ni kallde det? Lägg ner, gå vidare, nytt??? Jag tycker det låter bra iaf...

Idag fyller Katta år! Grattis Grattis!!! Ska försöka ta mig hem till emmelis inflyttningsfest. KOmmer säkert va sliten från valborg men fest hos em + nöjes lockar en del!

Vill att det ska bli helg snart, fredag.....hehe!

HK-FESTEN

Kvällen började med en frågesport....mycket interna frågor om herrlaget så det var lite svårt för oss att svara på. Men några rätt fick vi tjejer, och vi var inte sämst.

sen blev det mat och efterrätt. Var knytkalas så det var lite blandat. Gott var det iaf!

Bihlen och Johanna! Tyvärr så gick dom hem ganska tidigt.
bihl, johanna

Tror vi var typ 20 pers! Sarah och jag skulle ju va lekledare. Fyra olika lekar hade vi fixat. fyra olika lag. Dom fuskade ganska mycket så det var kanske inte rätt lag som vann, men skit samma.
Vi sa även till dom att dom kunde få poäng om du smörade för oss. Så dom sjöng lite fina låtar om oss....hahaha

Här sitter det ett gäng å äter!
blandat folk

Efter tävlingarna blev det mer dricka. Sen kom kvällens höjdpunkt...hahaha. Ballongdansen, eller´bolldansen blev det. Dom som är nya i laget måste köra bolldansen.....hehe...gäller bara herrarna då! Filmade det hela! Mycket fina var dom...hehe!!

Andreas, Robin, Pelle. Nån av dem hade vunnit en fin liten brandsläckare!
andreas, robin, chevy

Sarah och Treijner!

sarah ? trejner

Sarah och jag fick massage oxå! Det var riktigt skönt! Vill ha mer!!

Mickis och Andreas!
mickis ? andreas

Nicke G! Var han som fixade festen så tack så jättmycket!!! Bra jobbat!!! En av frågorna var -vem blir fullast ikväll? Jag gissade på Nicke.....han brukar hamna högt på dom listorna, men han var väldigt lugn igår.  Vem som vann vet jag inte.... Gissar att jag hamnar på top fem kanske...hahah!
nicke g

Dennis och Treijner
dennis ? trejner

Mads, andreas, Johan
mads mm

blanken och jag!
blanken ? jag

Ja det var en konstig fest, men kul var det!! Sorgligt att det är den sista. Nu när så många i herrlaget försvinner....och hur det går för vårat lag vet vi ju inte heller.....snyft.....

Mycket lyckad kväll!!

Oj oj oj, vilken kväll...hahahahahah!
Nej men det var riktigt kul! Tyvärr så var det inte så många från vårt lag där.  Bara jag, Sarah, Bihl, Johanna, Mickis och Jenny kom en sväng! Vart var alla andra undrar jag???? Vi som alltid klagar på att herrrarna aldrig kommer....
Men jag å Sarah ska väl inte klaga. Dom andra tjejerna gick hem så då var det vi och ett herrlag. Det är inte illa så man ska inte klaga....hehe!
Måste lägga upp lite bilder sen...

Dagens ris går till den jävligt pissiga styrelsen vi har..... tack vare dom så har klubben dålig ekonomi, lagkassor har försvunnit så vissa lag kan inte åka på cuper. Herrlaget har ingen tränare, vi har ingen tränare..... Det är deras jobb å fixa fram nån. Många från herrlaget byter lag....så förmodligen kommer vi inte ha ett div 2 lag. Och det gick ju bra för dom i serien....det var ju bara första året dom spela.....
Så det betyder väl att det var sista festen igår då.....hur tråkigt som helst.

Jösse vad klockan är mycket. Ska träffa Sarah om en halvtimme å jag måste duscha!

Dags för fest!

Nu är jag färdigsolad! Så nu ska jag skynda mig så jag kommer iväg till sarah nån gång. jag brukar ju inte va den snabbaste om man säger så!

Min huvudvärk är lite bättre idag. Tror helt på att det var vädret som gjorde det. Nu är värken borta och då är vädret fint och stabilt!

Var skönt med spinning i morse! Bra pass! Och jag har träningsvärk sen i torsdags. Men det är skönt!  På tisdag blir det handboll! Ska bli kul faktiskt. Skönt att slippa gnällspikarna...hehe!

Har brännt två skivor till ikväll oxå.

planerna för idag!

God morgon!!
Idag är det fest!! Ska snart gå och möta Frida, vi ska till ekeby å köra spinning! Sen blir det hem, sen sola, sen äta och fixa mig iordning. Sen till Sarah, sen klubbis! Vi har iaf fixat lekarna! jag tror det blir kanon!!

Hmmm, drömde nåt sjukt i natt oxå. Skumt!

Nej nu måste jag dra iväg!!!

FREDAG!!!

Hipp Hurra idag är det fredag!!! Lovely! idag hade vi nästan alla rätt på introtävlingen....bara ett fel.
har precis avbokat spinningen idag. Ska ner på stan i stället. Måste verkligen till apoteket. Köpa tejp till mina skavsår. finns en risk att det blir samma skor som förra helgen, aj aj. Så tejp, plåster är ett måste. Ska även köpa shampo och sånt. Skivor så jag kan bränna lite musik måste dessutom spara alla mina kort....ifall nåt skulle hända med datorn.

Funderar på vad vi ska hitta på för lek tills imorn....mumieleken var skoj.....hahah.

Fight!

Har precis kommit hem från träningen! Skönt var det, riktigt skönt.  Tycker om att boxas! Nu har jag slått ut en del....gött! så det här ska jag absolut gå på flera gånger. fast man vill ju ha nån med sig. ´Roligare å boxas med nån man känner. Kanske Frida vill med när inte sarah kan???

Har sagt att jag gärna följer med A-flickorna och spelar match på tis....mot rimbo eller vad det var. Jag vill bli med! Vill skjuta lite. fast nu kommer man väl få blåsor igen av klistret...hatar det.

Tänkte egentligen gå på spinning imorn men jag får nog skippa det. Har en massa saker jag måste göra på stan, för jag hinner inte på lördag....

Nu ska jag duscha, äta och lägga mig och kolla i lekboken som jag fick av Sarah. Massa sjuka lekar!!!

Åska!

Det åskar här.....regnar en massa. haglar gjorde det nyss. Inte för att det är speciellt kul med regn men det är nog bra. Tror att om det bara blir sol nån dag snart så kommer det bli jättegrönt och fint ute!!!

Ikväll är det träning som gäller. Ett boxpass....ska bli kul!!! Behöver slåss lite. Förra sommaren träna jag ju kickboxing....det var kul faktiskt. Saknar det lite. Var inte speciellt bra på det men det var kul, och det var bra träning!!!

På lördag är det fest! Tycker det ska bli skitkul! Har fått reda på vad jag och Sarah ska ha med oss. Dels marschaller, men det har jag hemma så det är redan ordnat. sen ska vi hitta på en aktivitet/lek......Nån som vet en bra partylek?? vi är tyå 20 pers tror jag....... Sen ska det va priser till tävlingen. Ja, vi får nog klura lite på det, fast vi har ju inte så lång tid på oss..... Sen tänker jag ta med mig musik.... vet ju inte vad dom andra tar med....

Huvudvärken är lite bättre nu, men den kommer och går....hmmm, kan det va vädret? Jag tror på det...

Ska äta lite nu innan träningen. I en och en halv timme ska det hålla på. Kommer va helt död. Gött det!

Gissa humöret

Idag är det dag nummer 3 med huvudvärk. hatar verkligen att vakna med huvudvärk. Så ja, gissa vilket humör jag är på idag......??

onsdag

Dagen har börjat sådär.... Har ont i huvudet idag oxå. Jag blir inte rolig och umgås med då..... Blir så sur och grinig. Det förstör verkligen hela dagen när man vaknar med huvudvärk.
Sov nog sådär i natt oxå. kommer ihåg vad drömde så kan ju inte ha sovit speciellt djupt då. En hemsk dröm var det....eller ja mer tråkig och ledsam kanske.

Nu ska jag jobba vidare!

Tisdagar är ingen rolig dag...

Jag tycker inte om tisdagar. tycker dom är jobbiga. Det är så långt kvar till helgen, inte ens halva veckan har gått. Måndagar har man iaf lite energi från helgen, men på tisdagar är den slut. nej usch och fy. Dessutom har jag haft ont i huvudet halva dagen. Den vill verkligen inte försvinna. Jag har varit ute och fått frisk luft, ätit, druckit vattet och vilat. vad mer kan man göra?

Sov inte så bra i natt heller. Vaknar lite då och då. ligger och yrar..... Och när jag vaknar blir jag så stressad för att jag snart ska gå upp. Och i drömmarna är jag stressad. Kanske därför jag har ont i huvudet när jag stressar mig igenom natten?

jag har iaf nyss kommit hem från en promenad. Gick en runda som sen avslutades med lite solning!

Vill att det ska va lördag nu! Då är det HK-fest. Undrar vilka som kommer, har faktiskt ingen aning!

Vem är det som kastar glas hela tiden??

Var lite läskigt igår på saluhallen, när man tänker efter. Jag, Sarah, Tilde stod vid ett bord. Fulade oss lite, drack öl. Mitt i allt så kommer det ett glas flygande från dansgolvet.....rakt mot oss. Jag håller i mitt ölglas, och det flygande glaset åker rakt in i mitt ölglas. Det krossas, precis där ölen slutar, så allt var kvar. Vi tre bara står där och tittar på mitt krossade, taggiga glas. helt chokade. sen vaknar sarah till liv och springer och hämtar ett nytt glas.....ölen måste räddas. Jag stod och funderade på hur jag nu skulle få i mig ölen när glaset var trasigt, så jag blev mycket glad när sarah kom med ett nytt. Så efter att vi stått tysta och stirrat i en minut så vaknade vi till liv. Tog bort lite glassplitter från händer/armarna.....sen var allt som vanligt igen. Vakten kom oxå. Vet inte om han såg allt. Men han undrade väl vad som hände, om vi såg vem som kasta och hur det gick.
Undrar vem som fick för sig at bara slänga iväg ett glas sådär. Tilde tror att det var DJ´n, för att han tyckte vi dansa så fult....haha

Det är är inte första gången som jag är nära att få ett glas i skallen.  En annan gång på saluhallen kom ju ett glas eller flaska flygandes precis ovanför mitt huvud. Läskigt, kunde faktiskt ha gått riktigt illa. Så nu undrar jag vem det är som är ute efter mig? Vad har jag gjort??

Ny granne

Tvätta stolar var inge kul....måste fortfarande köpa en grill. karin är iaf på ikea....handlar stolsdynor åt mig! bra bra!
ny granne har jag fått oxå....trevligt. kan han ha hetet johan kanske....hmmm. han var inte så fin, såg ung ut.
Men föräldrarna hade fin bil, dyr bil...hehe.

Queen

Har som vanligt en massa snygga bilder! Hittade en ny funktion på kameran för nån dag sen. Finns en massa olika ramar/mallar somman kan använda....

Tilde, Jag, Karin....hemma hos Anders!
tilde, karin, jag

Jag och Karin!
Jag och Karin

Vilken fin drottning....hehe
tilde the queen


haha, vilken ful bil...hahaha
tilde i bilen

Jag ser ju helt störd ut. Lite galen, psyk nästa.
Jag i bilen

Sarah kom ju till saluhallen.  Hehe, hon sprang dit....Tilde och jag sa att det var skitlång kö. Sarah fick panik och började springa...hahaha
Sarah med mask

Ännu en Queen!
Sarah, the queen

Jag, sarah, Tilde!
jag, sarah, tilde

Har precis pratat med Karin och Frida. Skvallrat lite! Måste ringa tilde å sarah sen.....

Nä, här kan jag inte ligga hela dagen. är ju så fint väder. ska gå ut och sätta mig. Tvätta stolarna, bordet och soffan där ute.... kanske, om jag orkar!

Platina!

Har kommit hem från MacDonalds nu! Jävligt gott var det!! var skitlänge sen jag var där. Tänkte på dom gamla tiderna när vi jämt var där. efter värmlands....Ollie var den som tjatade mest. Nu är hon vegetarian....hmmmm.....hur gick det till??? Jag fattar Noll!
Ja, vad hände ikväll då....
Förfesten var hemma hos Anders! trevligt! Jag hade skavsår, som tur är hade Tilde med sig tejp å plåster!  Sen skulle vi in till stan. Karin å Johan gick hem....Han hade tydligen fått föt mycket tequila......tönt.....till och med jag klarar så mycket...hehe. Ok, vet inte exakt vad han hade druckit innan men ändå. Jag å Anna brukar ju dela på en flaska....och det brukar bli lite inköp på krogen....nåväl.

Så det vart bara jag å Tilde till saluhallen. Men vi är så roliga så vi klarar oss själva...haha! sen kom den tredje partybruden, Sarah!!! Vi dansade för fullt. kanske har jag dansat bort lite godis???
Frida å Sandra såg jag oxå en sväng där inne....dom verka glada.....Gött!

killen som jag å Frida träffade på max för ett tag sen var där.....hahah. Minns inte vad han heter. Men vi prata iaf, dansa lite....hahaha.....han skulle höra av sig...hahha.

En lyckad kväll tycker jag! Ser fram emot nästa! HK.fest! Blir väl jag å Sarah då!!! Hoppas många av herrarna kommer! det ska bli kul, riktigt kul faktiskt! Om typ 2 veckor är det valborg!!!! Ja!!!! Årets höjdpunkt!

NU, sängen!

shopping!

Har precis kommit hem från stan! Det blev lite shoppat! Köpte 2 par skor på din sko! Ett par svarta och ett par vita....inte likadana. Men båda har kilklack! Lite alkohol inhandlades också, och mat! Sen blev det en top, klänning och en klänning från Gina! En av dom blir det ikväll!

Nu ska jag ta och vila lite! sen ska jg plocka iording lite här! SEn får vi se om jag ska röra på mig eller om festen kommer hit!

Party!

Vad händer idag då?

Vad händer idag, ikväll?? Käkar lite fil nu sen ska jag möta sarah på stan! Får se om jag hittar nåt att köpa. En grill vore ju bra! Lite shampoo å sånna grejer kanske? Skor vill jag också ha! Systemet? Vi får se...

Ikväll vet ja inte vad som händer. Skulle vilja ut, tror jag behöver det...hehe. Men egentligen borde jag väl va hemma och ta det lugnt. Hostan är bättre, halsen densamma men jag är snorigare. orkar inte fixa nåt till ikväll. Kan inte nån bara ordna allt. Orkar inte stressa idag. Det är iaf varmt ute! skönt! vad ska man ha på sig? hmmm, solglasögon behöver jag inhandla....
Nästa helg är det HK-fest. Drömde om den inatt. typ att det blev ett fiasko, inte så många som kom. Men jag hoppas vi blir många. Undrar om vi ska käka nåt? Hmmm, är ju herrarna som fixar, än så länge har man inte hört nåt om tid och sånt. kanske får en inbjudan dagen innan om vi har tur...hehe.

Tittade igenom lite av mina bilder igår. Vilka jag vill framkalla. Blir aldrig klar med det. Så många bilder. Är ju inte bara mina utan alla man fått också.

Såg ett avsnitt av Prison break i morse. Tror jag har ett kvar, sen är jag med tvn igen.... Bra serie men nu borde den ta slut tycker jag. Ska sluta när det är på topp!

Tittade på mer tatueringsbilder....svårt. Jag får nog gå dit, försöka beskriva vad jag vill ha och så får vi sed vad dom ritar....

Helg!

Då var det helg då! Skönt! 
Idag var jag å Tilde och kollade på tatueringar....blev inte så mycket klokare av det. Jag vet typ vad jag vill ha, skulle jag kunna rita så skulle jag göra det. jag kan inte ens rita en ordentlig streckgubbe. Inte så hög nivå på mitt ritande. men jag har nog bestämt att jag vill ha en tatueringar iaf.....en liten, på benet, vaden, vristen eller vad det nu blir. Har letat på internet, hittade en jag tyckte om faktiskt men vill ju självklart göra om den. Vill ju inte ha en som nån annan redan har.....no no, det går inte. 

Imorn tänkte jag försöka komma upp i tid. Gå på stan, måste ju köpa en grill. Städa behövs oxå. Sen hoppas jag att jag mår bra så jag kan gå ut. I natt hostade jag....hatar det. Jag blir så himla arg.  

Annars ikväll var jag först en sväng till Karin, fick mat! Schysst! Gott var det! Sen gick jag hem, tryckte i mig godis. Såg på inför eurovision och hundtricket. Låtarna i dagens införprogram var inge bra så än så länge har The Ark inget att oro sig för.

Nu ska jag tutta!

Torsdag!

Snart är det helg. Har inte riktigt fattat det. Känns som typ tisdag. Skönt med fredag imorn iaf! Tilde och jag ska ut på äventyr...hehe. Får se hur det går! Annars ska jag bara ta det lugnt imorn. Är inför Eurovision på tvn, hehe! Måste se på det! Måste ha koll på alla låtarna juh!

På lördag är det fest....tror jag. Om jag mår bra. Har lite ont i halsen, eller kanske inte så ont men det känns att jag är svullen. Och hostig. Man blir så himla trött dom sista timmarna på jobbet. Kroppen känns tungt, huvudet spränger. Får väl bädda ner mig i sängen snart!

Har kollat prison break ikväll. Missat lite den senaste tiden men snart har jag koll igen!
jag är så sjukt godissugen. Jag håller på och dör. Har inget gott att äta hemma. Mat har jag men inget som är sött. Springer snart till ica....är ju hela 45 min kvar tills dom stänger. Nej, usch jag får inte. Har ju inte tränat idag heller. Igår stod jag på skakmaskinen i 10 minuter. Räknas det som träning? Tror egentligen inte på att det fungerar men det är ganska kul. Ungefär som en stor vortex...hehe.....
Ska man stå på en skakmaskin är det bra om man vart på toan innan. Blir väldigt jobbigt för blåsan annars. Är nog inte så bra om man nyss har ätit, såvida man inte vill ha upp maten igen...

God Natt!

Snyggingar och en ödla...

Lite bilder från i lördags! var hos hellens Mattias. Första gången vi träffa han. Hellen-det var väl inget att ora sig över? Vi uppförde oss bra tycker jag....hehe

Jag
bara jag


Wihiiiii!!!!
Hellen

Vin vin vin! Foot of Africa som vanligt!!!
jag ? vinet

Efter några glas vin var det dags att träffa ödlan Kamilla (hon hette så va?)

Började med att bara kolla genom glaset.... vad katta sysslar med har jag ingen aning om....
kollar in ?dlan

Ta Da! Ödaln är framm, men jag är liiite tveksam.....
jag tvekar


Här är den på väg till min hand....
?dlan

Ja där sitter hon i min hand.......
jag och ?dlan 1

Här är dom, tôsera!
Tjejerna

Jag. Den snygga, Lennart var det väl? och en backslickkille!
f?rfest

SKÅL!!!!
emmeli dricker

jag är snyggast i stan....not..... Å klänningen sitter snett...ja ja shit happends!
emmeli och jag

Efter denna mycket trevliga förfest bar det av till nöjes! Där inne träffa ja Peter. Här är vi! Vi ser lite sletna ut, men klockan var ju nästan stängning.
jag och peter

Det var iaf skönt att va hemma. ser fram emot nästa gång. Kanske åker hem en snabbis. Skulle ju va kul å komma på Kattas och Emmelis inflyttningsfester. Båda blir kanske svårt men jag ju försöka med en av dem! I sommar ska jag va hemma 3 veckor! Semester! Det blir min första riktiga semester!

Nu måste jag se dom nya avsnitten av The Hills!!

Ylva

Ylva!

Ylva är ett gammalt nordiskt namn, en feminin form av Ulf (eller Ulv) och betyder alltså varghona. Birger Jarls mor som hette Ingrid, och var gift med Magnus Minnesköld, har av okända skäl fått binamnet Ylva (möjligen pejorativ). Ingrid Ylva är den första kända kvinnan som kan kopplas till namnet. I Frans G. Bengtssons romaner om vikingahövdingen Röde Orm berättas det att denne gifte sig med en kvinna med namnet Ylva.

Namnet är relativt jämnt fördelat mellan generationerna och ligger stadigt på en plats omkring 150 på topplistan. 31 december 2005 fanns det totalt 9879 personer i Sverige med namnet Ylva varav 7370 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 82 flickor namnet, varav 56 fick det som tilltalsnamn.


Personer med namnet Ylva

Jag har alltså namnsdag idag....det är därför jag håller på såhär.
Grattis Peter på födelsedagen!

Tillbaks till verkligheten!

Då var man tillbaks på jobbet då. Känns helt ok, men man skulle väl inte tacka nej till några dagar ´ledigt.....
har lite ont i halsen och är hostig idag. Ska väl kanske inte träna idag. får vänta tills imorn.....

igår var karin och jag och käkade hamburgare. det var mycket gott! Skvallrade gjorde vi. Blev mest prat om mig. Fram och tillbaks, fram och tillbaks. men vi blev väl egentligen inte nåt klokare av det men det känns bättre iaf! Så nu lägger jag ner...lite iaf. Det som händer händer. Men tror egentligen att det aldrig kommer hända.  Och även om det gör det så är det förmodligen som karin säger att då kommer jag inte tycka det nåt kul...... som vanligt...... Jag ser fram emot helgen istället.....

katta har äntligen fattat vad msn är....hehe. Undrar hur det går med hennes uppdrag. Hur gammal är egentligen lennart? Det var den stora frågan igår....hehe

Måste jobba nu!
Tjing!

Bilder från i fredags!

Äntligen var jag då hemma så jag kan lägga upp lite snygga bilder! som sagt så var vi på Harrys, Hellen fyllde ju 25! Hipp Hipp Hurra!! Hon fick till och med en flagga och en drink av harrys!! Schysst!

Helene och Sofia. Sofia hade ledigt från lille Tintin!
Hellen och Fia

På Harrys var det rutiga skjortan dagen. Hört talas om den? nej, inte vi heller. Men typ alla hade en på sig....

Katta och Emmeli! Katta var den enda som fick ragg den kvällen....hehe. Hom ville så gärna hitta en,sekunden efter att hon sa det så kom han. hahaha. Tänk om det vore så lätt??
Katta och Em

Hellen å Fia....Hellen har precis kletat en hel idomintub runt munnen!
Helene och sofia


jag och Katta
jag och Katta

Hellen Och Fia.  Fia var glad....det var ett tag sen hon var ute så här sent........bland folk....hehe!
H och Fi

Ja och såhär kul hade emmeli.....behöver jag säga mer?
em garvar

Ja det var fredagen det.....ska bara orka ladda upp bilderna från lördan. det tar sån tid....

Uppsala nästa, nästa Uppsala

12:07 går tåget från Karlstad. Lika konstigt som vanligt att åka från hem till hem.....vänjer mig aldrig vid det. Nåja, det är iaf skönt å få komma hem till sina egna prylar! Min säng! Måste lägga upp lite bilder när jag kommer hem!!  Sen blir det väl hamburgare ikväll med karin! Gottigt!
Måste packa ihop det sista nu!

Hej då Forshaga, Karlstad, Värmland!

snart uppsala igen

Om ett dygn är jag i U-sala igen då. Hörde att det snöat där oxå......blääää. Kallt och ruggigt är det oxå. Men dom säger ju att det ska bli sommarvärme till helgen. Hoppas det..... kanske man kan grilla? ska bara köpa en grill först! Måste få fart på träningen nu! har bokat box på torsdag iaf. Tyvärr är spinningen stängd i 3 veckor för dom bygger om. Får åka till Ekeby iställe. Men då måste det va direkt efter jobbet annars orkar jag aldrig. Långt dit!

Har börjat läsa en bok och jag kan inte sluta. jag blir beroende. Får spara lite till tåget imorn iaf. men det är x 2000 så det går ganska fort. Drygt bara att man alltid måste åka till Sthlm å byta. Känns som en omväg.

Snart kommer Hellen med min locktång! Hade helt glömt bort den. Men den vill jag gärna ha med mig tillbaks.....locktång är alltid bra att ha!!

Förvirrat?

Börjar väl bli normal igen nu, fortfarande väldigt trött. Var bra i gasen igår....hehe
Har vart folk här idag så jag har inte kunnat sova. Maten blev grymt god....mmmm....

Måste säga att jag är lite smått förvirrad idag....vad hände egentligen igår? vad händer nu? Förvirrat helt enkelt.....
Har bokat in tisdag kväll med Karin! Då blir det O´conners! Deras hamburgare är sjukt goda! Då får jag skvallra av mig lite! Skönt!

Hellen och Emmeli, ni får skicka över era bilder på msn! Jag vill ha allt!

Blir 3 hårda helger framöver. På lördag är det fest (tequila?). Helgen efter det är det HK-fest, vet ju hur det brukar sluta! Och sen är det valborg!! Längtar till galoppen! Det är det roligaste på hela dagen!!!


Det snöar här nu.... :( Fy fan! Jag hoppas att det är borta imorn när jag vaknar! Vill ha sol och värme nu!!!!!

Bakis

Usch och fy, jag är bakis....vad jag hatar det. huvudet spränger. och jag är ashungrig. Snart ska man tillbaks till Forshaga då.....mat!!!!
Ångest har man över igår...alla konstiga saker man sa...hahah. nej då, tror inte att det var så farligt faktiskt.

Ska leta igenom emmelis kylskåp, se om hon har nåt ätbart!

Ödet?

Ja här sitter man då....hemma hos emmeli....själv.....haha!
förfest hos hellens mattias! trevligt! är riktigt stolt över mig själv....hade hans ödla i min hand....bra gjort va? jag har bildbevis. tycker det är bra för en som inte ens kan se ormar på bild......ett litet framsteg iaf....
sen var det ju nöjes då....taxin dit minns jag inte. Åh vad jag hemskt gärna skulle vilja va här lite längre.... värmland känns bara hemma på nå vis.....En kille från förfesten var oxå från F-haga.....från gatan brevid....skumt va,..... söt va han iaf....


Hur som helst, nöjes va kul! träffade joel. josef, erik mm.....Hur fin är inte erik? Peter träffa jag å men vart lite sur.....
ett tag....
träffade emmelis kompis moe.....eller nåt sånt. Hon va ju skitrolig. Tyckte jag var lik Lena PH eller nåt så hon kalla mig för det......hahaha! Kanske bättre än en del andra jag hört. Hellen var väl inte ens med ut? Hör vilken bra koll?
Nåja, lite dans blev det, säkert nån drink i baren oxå. Katta drog hem med sin pappa eller nåt.....till F-haga iaf....kanske var dom för unga på nöjes?
Själv så sa jag precis vad jag tyckte/kände på gott å ont......men har väl kanse inte så mycke å förlora....men ändå. Jobbigt att inte bo här....kan inte "försvara" mig själv då....eller vad man ska kalla det.... Hur som helst så hoppas jag det gick in..... vilket som så är det lite jobbigt......men vad ska man säga? ödet? låter ju bra iaf.....



Glad Påsk!

Då var man i Forshaga några timmar då! Igår var det Harrys! Mycket god mat, slängde i mig allt. Var helt koncentrerad på maten så jag sa inte så mycket...hahah! mycket spanande blev det men nja, ålder där är en aningens högre än vad jag vill ha. Så det var vi, gamla tjejgänget!! tog ju lite kort men tyvärr så har jag inte med mig kamerasladden hit så jag får lägga upp bilderna när jag kommer till Uppsala igen!

Jag å Katta sov hos Emmeli, trångt och mysigt var det! Blir väl likadant inatt!!

Vaknade flera gånger i natt så jag är lite trött. Halv nio ringde klockan iaf. sen kom hellen å hämta mig strax efter nio. Till Forshaga, och nu ska jag greja lite med maten tills imorrn, göra mig i ordning, äta. Och vara i stan kanske fem-sex......

Nu kom katten in. Han har varit i slagsmål....igen. Med katten Oskar. Dom brukar bråka, rullar runt på marken, håret flyger omkring dem, blodiga och såriga blir dom. kan dom inte bara ge sig? Jag misstänker att dom bråkar över grannkatten Kattis.....men det är ju bara vad jag tror!

Det är väl dax för mig att sätta fart då!

Glad Påsk!

Harrys nästa!

Yes! Då var jag fixad och i ordning då.....den röda blev det idag. Klänning alltså! Snart kommer hellen å hämtar mig! Sen blir det Harrys å mat och lite dricka!!

Ska bli kul det här! Länge sen man var ute i Karlstad......händer ju inte alls ofta nu för tiden.....snyft! Ska bli skitkul å träffa tjejerna! Skvallra lite så man kommer ikapp!!!

Långfredag!

Igår var jag på stan typ hela dagen! tycker jag ser nya saker som dykt upp i stan hela tiden...... Är lite lost vart affärerna ligger. haha! Hur kunde jag glömma sånt? okej, en del har flyttat men ändå.
Träffade Em! Vi knallade runt, var och käkade kinabuffe!! Gott!!! Det var trevligt! sen kom hellen, så istället för att åka med sin far hem, bytte hon bil och hoppade in i min. Men vi tog ett stopp vid bergvik innan vi åkte hem! Så nu har jag vart överallt! Köpte iaf ett par skor! Skulle velat ha ett par finare skor som jag kan gå ut men det får bli en annan gång!

idag fyller Helene år, hela 25. Jösses vad gamla vi börjar bli.... Det ska iaf firas. Så ikväll blir det ut å käka på Harrys! Så vi får väl se hur mycket party det blir. Katta varka ju sugen iaf! Jag vill allt va kvar ett tag! Var länge sen jag var på harrys!!!

Var tvungen att kolla introtävlingen på P3. Det är ju veckans höjdpunk på jobbet....hehe! Förra veckan var vi riktigt duktiga. tror vi fick 18 av 20. Bra va? Gick inte riktigt lika bra nu när jag skulle göra den själv. Jag hittar inte svaren nånstans så jag vet inte riktigt hur många rätt jag har  men kanske 10? Hälften alltså.


25-åringen sitter i mitten!
Emmeli, Hellen, jag

ska ta mycket bilder i helgen!!!!! Måste ladda batteriet!

Hemma!

Ja då var man här igen då! Skönt! Allt är sig likt! Katten spelade svårfångad när jag kom hem och ville absolut inte gosa, sen fick jag tag på han och då var det inte så dumt ändå....hehe

Ska snart åka in till stan! TRäffa Em och förhoppningsvis shoppa lite! Vill ha ett par skor iaf.....och gärna lite till!

Igår fick jag en glad överraskning. Öppnade deklarationspapprena och gissa hur mycket jag får tillbaks! Typ 9300 kr! Hur bra är inte det? Ska bli en kul månad det!!!!

Hemåt!!!

Precis kommit hem från jobbet....gick lite tidigare!
Nu ska jag bara slänga ner det sista i väskan, sen drar jag! Trist att åka tåg, men Sarah ska ju oxå åka med det så det bli kul med lite sällskap!!!

Vibrator!

Har varit på ett skivstångspass idag. Ganska jobbigt. Har verkligen noll muskler, men jag ska väl försöka ändra på det! Och jag gillar verkligen inte alla gympasteg. Dels för att jag är urkass på det. Kan inte göra nåt med benen samtidigt som armarna går åt ett annat håll. helt omöjligt. Konstiga snurr-grejer. Snurra ett varv med armen innan man kan stretcha den....ähhh... Ja ja, jag ska gå på nåt gympapass oxå så kanske jag tillslut blir bra på det också. Ska bara stå ut med att skämmas dom första gångerna...hehe.

När jag ändå inne på träning så kommer dagens grej som jag vill hissa! Vibratorn. Nej, inget snusk! En vibrator-maskin...den heter säkert nåt annat....men har noll koll på det. Vi har fått en till jobbet! man ställer sig på den, eller sitter, ligger. ja man kan göra lite hur som helst. Sen startar den och den börjar vibrera. kan säga att fettet skakar rejält. Man ska bara behöva göra det här tio minuter varj dag. Vet inte riktigt om jag tror på det. Men va fan dfet kan ju va värt ett försök. Måste ju va bra för cirkulationen i låren om inte annat.

ser på desperate nu, jösses vilket spännande avsnitt. Har iofs redan sett det men ändå! Riktigt bra!

Ikväll måste jag packa allt, kommer väl som vanligt att ha med mig alldeles för mycket kläder. Tror faktiskt jag ska gå till ica nu. handla lite mat tills imorn!

tack och hej!

kom på en sak till

Som sagt, jag kom på en sak till! Personalchefen kom å berättade idag att det var helt klart att jag får va kvar till sista augusti. Dispansen var påskriven. Hon har iofs sagt ett tag att över sommaren är inga problem men ja det är ju skönt å ha det på papper! Hon sa oxå att hon egentligen inte visste riktigt för hur länge hon hade skrivit det.....det kanske tom var till sisa december....Hmmm... Ja det kanske kvittar för henne men det är ju ganska väsentligt för mig att få reda på...... 

Inte långt kvar

Idag har jag vart duktig! vart på spinning! Det var skönt! Hörde ett litet fniss bakom mig innan vi skulle gå in i salen...det var frida....haha!
Hon hade så roligt skvaller å komma med! Hahaha!! Nu har vi äntligen fått reda på vem den mystiska fredik är från avesta. Synd bara att sandra inte tog nå kort på han, för jag minns inte hur han såg ut.....hahaha! Lite kul att han känner dennis....hahah. tur att inte jag var där.

Nu är dte bara två jobbdagar kvar, sen åker jag hem! Om två dygn och två timmar då sitter jag i bilen på väg till Forshaga! Om tåget kommer fram i tid vill säga.....
Kommer bli ett väldans pendlande mellan Karlstad och Forshaga. Blir karlstad på kvällen/natten sen måste jag tillbaks till F-haga på dagen....jobbit. Ingen vilohelg det här inte. Hellen skärp dej nu, vi ska röja två dagar!!
Kanske man får se lite nytt folk hemma, några nyinflyttade hunkar måste det väl finnas? eller? Eller så åker alla hem till sitt på påsk och så är det samma folk om vanligt...hehe. fast en del samma folk är ju bra. Vissa vill jag träffa! Vet vad jag skulle tycka vore kul men så blir det inte.

Har inte duschat än efter spinningen så jag ska väl göra det....Ja Tilde, jag duschar efter att jag har tränat!
RSS 2.0