Snart

I morgon är det äntligen fredag!!! Som jag har väntat, vet två till som har väntat! Jobbar kort dag i morgon för kl halv ett kommer Anna och hämtar mig, sen blir det raka spåret till Karlstad. Inte ens ett stop på systemet hinner vi med, hihi! Söt!
Är som ett barn innan julafton, nervös, kan inte äta eller sova. Tänka går inte heller speciellt bra.  Helt hopplös är jag. Lite skräckblandad förtjusning, men det blir nog bra i slutändan.

Härmar Anna lite och lägger upp lite bilder från sist vi var i Karlstad tillsammans!







Före vs Efter

Har lite svårt att förstå att jag ska plugga om en vecka... Jag räknar iofs med att första kursen går åt skogen iom att jag inte kommer vara på plats. Men jag ska väl iaf försöka läsa lite. Där försvann mitt liv, hehe! Nä men det ska bara bli kul faktiskt! Är kanske dags att fixa lite skolgrejer, block och sånt där!
Letar även efter en bra väska, vill att den ska se ut lite som en portfölj. Än så länge har jag inte hittat nån snygg.

Igår var jag i Sthlm och hälsade på Tessan i hennes salong! Hon snyggade till mig lite! Ska kanske dit och om två veckor igen och bli ännu snyggare!!!

Såhär såg jag ut innan. Tycker håret ser ganska långt ut, känns inte som det.


Efter! Fint va! Sådär ja, nu är jag en het brunett igen ;)


Tack Tessan!

Packa packa packa

Nu är det redan söndag... :( Trist! Idag ska jag nog bara packa, skönt att komma igång med det!

Nu är det bara fem dagar kvar till Karlstad, så nu kanske jag kan packa det också? Shit vad ivrig jag är! Ska bli så roligt men jag är rädd att jag har lite för höga förhoppningar om vissa saker. Aja, den som lever får se!


Det här var mitt fredagssällskap! Rätt söt va?! :)

Mys!

Ikväll blir det myskväll med Frida och Hilda :) hade tänkt åka dit nu direkt efter jobbet men jag måste hem och ta en powernap. Jag är så trött. Så för att undvika att somna i soffan eller i maten så får det bli en powernap!

Jag fick min cykel igår så nu tar jag mig fram lite fortare :)

Imorgon blir det sthlm större delen av dagen!!! Spännande!!!

Annars händer det nog inte så mycket i helgen. Ska börja packa och leta efter kursplanen för en kurs jag läste för länge sen. Känns tveksamt att jag har kvar den.
Lite träning ska jag också klämma in!

En vecka kvar till Karlstadweekend, ska bli så kul! jag och Carro har taggat varandra till tusen....haha!

Ivrig?

Nu har jag fixat flyttlådor! Har inte börjat packa än men jag ska!! Är så ivrig av mig, klarar inte av att bara gå och vänta! Men det är väl lika bra att börja så kanske det inte blir så jobbigt på slutet!Jag blir som ett barn dagen innan julafton.
Det värsta som finns är nog att bara vänta, särskilt när man inte kan göra något åt det. Suck! kan inget annat än att hålla tummarna!

Har inte gått så bra med min träning senaste tiden, har blivit så trist på friskis. Ikväll ska jag iaf tvinga iväg mig. Får nog bli ett intensivpass så jag räknar med att dö.

Längtar tills på lördag, då ska jag till Sthlm och Tessan! När jag ändå håller på och ändrar allt annat i mitt liv kan hon få ändra lite till :)

Student!

I helgen har jag haft besök av Emmeli! Vi har mest tagit det lugnt. Runda på stan, kaffe i solen, film, tur till Gränby centrum, TV-köp mm.

Var sista gången hon hälsade på mig här i stan för snart bor jag inte här!! Har räknat lite, tror det är 48 dagar kvar till flytt! Det är verkligen inte lång tid. Har mycket som behöver fixas! Lägenhet vore ju trevligt om jag kunde hitta en. Någon som har en??


Har inte skrivit det men jag ska bli student igen. Ska plugga ett par år till och bli receptarie. Har fått tillgodoräkna mig en hel del kurser så det blir inte så lång tid!
Känner mig rätt peppad faktiskt, blir nog lite annorlunda mot när jag pluggade sist. Det var så mycket annat som var viktigt då. Nu kommer jag bli en sån där duktig student...haha!

Känns helt rätt med det här beslutet. Kommer bli bra oavsett men jag har ju lite andra grejer jag hoppas på också men vi får se. Jag är bara lite otålig, vänta är inte min grej. Vill fixa och lösa allt nu, helst igår!!

Typ såhär...

Karlstabo!

Jajemän, om typ två månader bor jag i Karlstad....eller ja Forshaga blir det väl ett litet tag innan jag hittar lägenhet!

Känns såååååå bra!!!!

sms

Tänk vad glad man kan bli av ett sms!!!

Hur gjorde man förr? Skickade brev?

Cykel

Trodde att jag skulle ha med mig en cykel hem i söndags från Västerås men så blev det inte. Jag har nämligen köpt Sarahs gamla cykel och tänkte ta med den på bussen. Frågade busschauffören på vägen dit om det är ok att ta med cyklar och han svarade att det var inga problem alls.
Toppen tänkte jag och tog med cykeln när jag skulle åka hem. Men då var det en riktigt sur chaufför och för honom fick man absolut inte ha något i bussen. Det var en expressbuss och dom ska gå fort så man hinner inte lasta i och ur....hmmm, om man sitter i rullstol då? Har rullator? Barnvagn? Massa packning? Får man inte åka med då heller?

Måste lägga ut bilden på Mimmis lådcykel, tycker den är så rolig!!



Gick kanon att sitta i den. Den tar 150 kg så till och med jag kan åka med :)



Hur som helst så hade jag det mysigt hos Sarah och Andreas! Sarah tog med mig till en uteservering och bjöd på vin! Fick prata av mig lite! Sedan gick vi hem till deras nya lägenhet där Andreas var i full gång och lagade mat! Fick en riktigt god pasta med bubbel till och choklad till efterrätt! Väldigt lyxigt!
Tack så mycket <3



After woooork!

I fredags var jag på lite after work! Men det blev ändå en tidig kväll, får bli all in nästa gång! :)

Vi var iaf på Koh Phangan och käkade. Vi testade en meny med lite olika grejer. Var väldigt gott men blev lite väl starkt med det som var "very hot". Självklart en Singha till det!

Efter maten gick vi vidare till Agave och tog en drink! Mycket goda drinkar där!!


Västerås!

Nu ska jag snart åka till Västerås och hälsa på Sarah! Vad vi hittar på får vi se :)

Varit en seg vecka det här. Har varit ganska nervös och orolig, men det börjar fixa sig nu. En del iaf, allt är ju inte riktigt upp till mig. Kan inte annat än att försöka och hålla tummarna! Störande att jag ska vara så trögfattad ibland....

Nej nu ska jag packa ihop lite saker och knalla iväg till bussen!



Skuggor!

Mitt paket från Nelly kom idag! Kan inte bestämma mig för vad jag tycker om klänningen, måste nog pröva den några gånger till! Fin är den men vet inte om den sitter som ett smäck. Kanske får leta vidare. Jag ska iaf ha en liten svart, var länge sedan jag köpte en sån!!

Däremot blir det bra med alla ögonskuggor!!





Har inte hunnit testa skuggorna mer än lite på handen så jag vet inte hur bra de sitter. Men färgerna på en del var helt ok!

Skönt att det snart är helg!! Blir förmodligen AW på fredag och på lördag ska jag till Sarah i Västerås! Nästa helg får jag besök av Emmeli! Helgen efter det ska jag till sthlm och bli färgad av Tessan! Sen är det oktober och då ska jag, Anna och Carro till Karlstad! Det ser jag fram emot! Hoppas på det bästa då!

Har tänkt lite extra på en person idag. Du vet nog vem du är <3


Sovdags nu!

Höst!

Shit vilket höstväder det är idag, regn regn regn. Men det är ok, tycker september kan vara rätt mysigt! Nu kan man ju börja tända en massa ljus :)

Ikväll skulle jag egentligen till Frida men hon och Hilda är sjuka så vi får ta det nästa vecka istället. Tror att det får bli träning ikväll, pulsmedel kanske!

Har beställt klänning från Nelly och så råkade det även bli lite smink :) Hur som helst, hoppas det kommer idag! Hoppas klänningen passar, är en svart liten sak! Alltid bra att ha!!

Dansaerobics

Sådär ja, då var dansaerobicsen avklarad! Gick ganska bra ändå men det är väldigt många snurrar, blev lite yr i huvudet! Men skönt att röra på sig iaf!

Ganska trist dag idag, hade inte värst mycket på jobbet så tiden gick ganska sakta.
Som vanligt är det full aktivitet i mitt huvud. Går det att stänga av? Jag vrider och vänder på allt, typ tills jag blir knäpp....hmmm, låter inte särskilt hälsosamt? Men jag tror jag är nära en lösning på en av grejerna så då är det nog en ganska stor sten som släpper!
Pratar lite i gåtor men det får va så ett tag till. Ni som känner mig vet vad jag har för mig :)

Sthlm!

Igår efter fikat/lunchen på stan med Tobbe drog jag iväg till Sthlm! Mötte upp Carro och åkte sedan hem till henne! Efter lite tid framför spegeln tog vi oss iväg hem till Tessan i Solna!

Var riktigt kul att träffa alla, så bra att jag åkte dit!
Kvällen blev ganska lugn, lite dricka och mycket prat! Hamnade på east! Mycket trevlig kväll helt enkelt! Idag har jag varit rätt seg så har inte gjort speciellt mycket!



Tack för att jag fick sova hos dej Carro!






 

Nu blir det nog film för mig, om jag kan koncentrera mig. Mycket i huvudet. Både förtvivlan och hopp. Önskar att jag kunde se in i framtiden, iaf lite....om man bara kunde få en liten hint om vad som ska hända så att man slipper gå och vara så himla orolig/ledsen mm.

Vänner!!

Titta vad jag fick i min brevlåda tidigare i veckan :)





Choklad, favorittuggummina och en söt lite björn! Gjorde min dag mycket bättre, nu när jag är lite ledsen!

Tack Sarah <3

kille?

Ska fixa iordning lite sen ska jag ut på stan och fika med Tobbe! Länge sen vi sågs nu!

Jag och Frida var ju hos Anna igår och hade det riktigt trevligt! Mycket snack om allt möjligt, tjejer har verkligen en förmåga att vända ut och in på allt....flera gånger om. Haha, hopplösa! Vi kom fram till att vi ibland önskar att vi vore killar. Det verkar vara rätt soft, inte så mycket bekymmer på nåt vis. Inte så mycket tankar vilket just för tillfället vore väldigt skönt!

Mums!


Vintips! Riktigt gott rödvin att bara sitta och dricka :)


Nej nu måste jag nog skynda mig!

110903

God morgon!!!

Har läst lite bloggar nu på morgonen....hamnade på blondinbellas hon hade lagt upp ett klipp som jag kollade på. Tyckte det var så fint så jag lägger upp det här med! Kan varna er att det var inte lätt att hålla tårarna borta.


Vin, ost, kex, choklad!

Nu är det fredag, känns skönt! Efter jobbet ska jag ner på stan, måste fixa vin tills ikväll. Tror även att jag ska gå och leta efter en bok!
Ikväll ska jag och Frida hem till Anna, vi ska nämligen dricka vin, äta ost, kex, frukt och choklad :) Självklart blir det en massa prat också :)


Igår var jag på pulsmedel, riktigt bra pass faktiskt....Sofia R....ska jag absolut gå på igen! Kändes skönt att träna, tänka på lite annat och bli riktigt slut!

Tummen ner för core

Tror inte att jag kommer gå på nåt mer corepass....det var inte speciellt kul, tyckte inte det var så jobbigt heller. Var mest balansgrejer....nä dte var trist helt enkelt. Idag är planen att jag ska på pulsmedel....det är iaf roligare :) Men jag träffade iaf Frida på träningen så det var rätt trevligt ändå!

Vill ha helg nu, vill mest att tiden ska gå fort. Helst några månader framåt!

Nu ska jag borsta tänderna och knalla iväg till jobbet!!
RSS 2.0