Kursstart!

Då har dom nya kurserna börjat. Galenisk farmaci och farmaceutisk fysikalisk kemi. Nej, jag vet inte heller vad det betyder...haha! Men det blir nog bra. Förutom all den där kemin. Hur ska jag komma ihåg allt?

Idag har jag fått en del gjort. Varit i skolan till lunch, fixat böcker, promenad med Katta som inte blev så lång för vi bjöd in oss själva till Cissi. Där fick vi kaffe och choklad! Pluggat några timmar och sen kollat handbollen på tv som inte gick så värst vidare bra.

seg

Nu är äntligen tentaplugget över för den här gången! Hade tenta i lördags, halv tre till halv nio.....Inte helt schysst tycker jag. Kul lördag liksom? I morgon börjar en ny kurs, eller rättare sagt två kurser. Är lite nervös för det verkar vara mycket räknegrejer....och jag har verkligen glömt all matte. Jag menar verkligen all....alla matteregler är borta. Hoppas verkligen det kommer tillbaks när man väl börjar!

Idag har jag varit riktigt seg, inte fått så mycket gjort. Känns som jag har tusen olika saker jag borde ta tag i men det går så segt. Aja, det löser sig väl tillslut! Flytten närmar sig oxå!! Fast det blir lite trist å flytta ifrån min lilla hårboll. Vem ska jag nu sova med?

Flum

Skönt att det bara är en dag kvar i skolan den här veckan. Vill ju komma igång att tentaplugga ordentligt. Har mest varit flum den här veckan. I morgon bli det nog ännu mer....rollspel, och vi ska bli filmade.

Snorandet och hostan är mycket bättre! Vilken tur att hostmedicinen ringde på dörren :)

Inte långt kvar till flytt. Jag ill börja planera å greja, handla osv men hinner inte nu innan tentan. Det får helt enkelt bli en lång inflyttningstid :)

Taggad!

Tant snorig har nu överlevt två dagar i skolan. Gått bra fast det är lite jobbigt att prata då jag får en massa hostattacker. Men nu har jag precis tagit mig en dos starkare hostmedicin....få se hur det funkar. Jävligt illa smaka det iaf. Har väldigt svårt för att ta flytande medicin.

Känner mig rätt taggad just nu, på det mesta faktiskt. Skönt!!!! Jag ser till och med fram emot att få sätta igång med tentapluggandet (?). Så det är väl bäst jag sätter fart nu!!

Tant snorig

Jag mår lite lite bättre idag men fräsch är jag inte. Hoppas verkligen jag mår bättre imorn. Har obligatoriska grejer hela veckan så har inte riktigt tid att va sjuk.

Ska försöka plugga lite nu, läsa på inför redovisningen imorn!

fortsättning...

Vad hände mer under 2011? Det var ju valborg i vanlig ordning. Det som brukar vara årets höjdpunkt blev inte riktigt som jag hade hoppats. Det blev en dålig start kort och gott. Ska väl inte gå in på det här men fel blev det. På ett sätt vet jag inte varför jag blev så himla sur å andra sidan så tycker jag inte att jag hade fel heller så här när man har facit.

Tog bara två bilder....bra där...

 

Maj...vad hände då egentligen? Förmodligen NY planering. Självklart nån/ett par resor till Karlstad. Stora ord kom ur mig, och jag menade dem verkligen!!

I slutet av maj drog jag och Sarah till NY. Kan fortfarande inte fatta att jag varit där! Vill verkligen åka tillbaks. Jag tycker vi hann med riktigt mycket men ändå finns det så mycket kvar att se. Vi hade ju ett jäkla tempo också. Det ville vi iofs men nästa gång vill jag bara strosa omkring!!

Skulle kunna lägga upp hur många bilder som helst från NY men här är några iaf.

       

 

Allt var toppen med resan förutom att min väska försvann. Men det fanns ju några affärer i NY så det löste sig ;)

När vi kom tillbaks var det juni och sommar i Sverige. Midsommar spenderades hos vänner till T i Karlstad. Trevligt faktiskt! Träffade T´s familj!



Nån vecka in på juli var det dags för tre veckors semester! Första veckan var vi i Kroatien!



  

Har inte speciellt många bilder från Kroatien heller. Kroatien var iaf fint, och vi hade toppenväder! Skönt med sol och bad i en vecka! Var en både bra och dålig resa!!

Sen fortsatte semestern i Karlstad och Forshaga! Minns faktiskt inte exakt vad jag gjorde på dagarna. Men var iaf hus och kattvakt i en vecka! Hade några grillkvällar. Mysigt tycker jag!

Vi hade fest hos Karin och Johan nån gång i juli! Jag och Karin hade även blivit sminkade på MUS tidigare på dagen! Skulle verkligen vilja gå en sminkkurs så man lär sig ordentligt!

  



Fint!!!

Både roliga och tråkiga minnen från semestern men jag tycker ändå att det var mest positivt!!

Semestern tog slut lika fort som den brukar göra :( I Augusti var jag tillbaks på jobbet!

Hösten tar jag en annan dag!

God natt :)


premiär



Mysklädsel igår och idag! Hade premiär igår för mina nya vinterskor. Kanske inte var så stor idé att köpa dem? Men det hinner ju bli vinter och kallt.

Sjuk

Idag mår jag inte helt hundra. Känns som kroppen består mest av snor. Har inte sovit speciellt bra heller. Kanske hade feber? Så idag blir det inte mycket gjort. Lugn dag! Film kanske!

Myskväll

Idag vaknade jag och var snorig och tung i huvudet. Trist men jag har ju klarat mig ifrån förkylningar hela hösten så jag antar att det var min tur nu. Förhoppningsvis blir det inte värre än såhär!

Ikväll blir det mys hos Katta, ska snart dra iväg till affären och handla massa gott!!

Ha en trevlig fredagkväll :)

mitt år, 2011

Försöker bestämma mig om jag tycker 2011 var ett bra eller dåligt år. Hmmm, jag vet faktiskt inte.

Det började ju bra med en resa till Egypten. Fast det var jag inte säker på innan. Men det blev bra, kanske inte själva resan. Hotellet var sådär, fint och så men bara massa ryssar. Maten var ju inte direkt nån höjdare och dåliga blev vi men det var ändå bra.




Jag var nog rätt så glad här. Enda felet enligt mig var väl hårfärgen. Såhär efteråt förstår jag inte varför jag ballade ur så totalt över hårfärgen. Herregud, vad hände med mig?

Jag gillar ju att resa så det har ju varit toppen år 2011....Egypten, New York och Kroatien! Alla resor bra på sitt sätt!

Tyvärr har jag ju väldigt dåligt med kort från året, det är mest från resorna. Mest bilder på mig och T och jag ska väl inte lägga upp alltför många här.

I januari hade jöns fest. Så då kom Sarah och Andreas och hälsade på! Det var inte så många fester år 2011. Eller jag var inte på dem. Vet inte varför men det kändes inte så kul, det lockade inte. Visst jag var inte singel så då blir det kanske lite tråkigare men det har varit nåt annat också.



Men min kära Sarah livar alltid upp stämningen :)


Tror inte det hände speciellt mycket förra vintern. Det var kallt, riktigt jävla kallt. Det var en massa matcher som jag hoppades på att få slippa spela så jag kunde åka till Karlstad. Jag var riktigt förbannad och trött på att åka tåg. Jobbigt att säga hej då så många gånger på stationen.

Var nog ganska sur och grinig där en period....har ju sagt att jag inte är gjord för vinter :)

Ja vad hände mer egentligen? Det är lite som en svart hål. HK hade jubileumsfest, det var kul men de kunde ha ordnat bättre fest! Dom skulle ha anlitat mig och Tilde, The partyfixers!

Var förmodligen ganska mycket toffel. Tråkigt för alla andra kanske men jag vill också va toffel ibland :)



På jobbet var jag glad, iaf på bilden! Saknar mina fina arbetskläder men framför allt mina kollegor! Det var ni som gjorde att jag trivdes så bra! Ingen nämnd ingen glömd, ni vet vilka ni är <3

Var även kul att jag fick nya arbetsuppgifter på jobbet, alltid kul att lära sig något nytt! Kunde nästan allt i hela korridoren....bara lite kvar :)



Shit vilket jobb det här var....tar ju evigheter att skriva om. Men tänk vad roligt att läsa om några år! Jag får fortsätta i morgon!

femte januari!

God morgon!
Jag har blivit hemskt seg på morgonen. Usch, hela dagen försvinner ju. Ska nästan bli skönt när allt drar igång igen!

Idag blir det lite plugg, kanske lite rensning bland alla mina grejer, kanske lite bloggfix?

Nyår!

Nyår firades i Karlstad med Em och Paow! Alldeles lagomt! Vi hade funderingar på om vi skulle gå vidare nånstans men jag tror vi hamnade i matkoma. Måste säga att vi lyckades väldigt bra med maten! Jag lyckades inte ta speciellt många bilder nu heller.....en tror jag det blev.

Våran extremt goda förrätt!!!


Tur att Emmeli tog en bild :)


Emmeli hade även fixat lite gamla bilder. Jag firade ju nämligen nyår med dessa två för tio år sedan. Fast då var det betydligt fler på festen.

Såhär såg vi ut då







Hmm, vad ska man säga? Fin och tät lugg hade jag iaf... Jag försöker inbilla mig att jag minsann fortfarande ser ung och fräsch ut, att jag inte har förändrats så mycket men nu kan jag ju glömma det. Titta vad liten jag är. Ung och oskyldig kanske :)

Skärpning!

Lyckades ta en bild på juldagen. Måste verkligen skärpa mig. Jag har typ noll bilder från det här året. Vad hände? Jag som har så himla många från alla andra år?


Jag och Paow iaf! Så himla rolig kväll! Även om jag mest försökte sy och få på mig BH:n på förfesten.

Jag ska gifta mig!!!?!?!?!

Yes ni hörde rätt, jag ska gifta mig....eller iaf förlova mig. Med vem vet jag inte men det står i mitt årshoroskop så det är väl bara att vänta då? Tycker det låter toppen så jag litar helt och hållet på det ;)




Vågen 24/9-23/10


Sex/relation

Saturnus styr ditt tecken och istället för att bara satsa på tillfälliga relationer dras du nu till mer seriösa förhållanden och kanske kan förlovning eller bröllop bli aktuellt. Du är en smula kräsen när det gäller kärlek och känslor och kan upplevas som avvisande, särskilt under perioder när du utsätts för känslomässig stress. Relationerna till väduren och vattumannen känns båda speciella för dig i år och det kan bli svårt att välja...

Hälsa/träning

Uranus influenser kan ge dig perioder av stark stress och du kan ibland känna ett visst motstånd att gå vidare. Saturnus influenser gör dessutom ditt tempo en aning långsammare. Detta är inte ett år med stora förändringar och nystarter utan det mesta verkar gå sin gilla gång. Din uthålliga sida gör att du fortsätter någorlunda som innan då det gäller träning, men du föredrar sannolikt ensamträning framför att tillhöra en större grupp.


Karriär/pengar
Du bör följa de goda råd du får i början av året och styra undan starka impulser som går emot ditt sunda förnuft. Uranus influenser ger både med- och motgångar och en alltför kaxig attityd i jobbsammanhang försämrar samarbetet och riskerar att onödiga konflikter uppstår.
Dock tycks din kreativitet vara på topp vilket ger dig möjlighet till ekonomiska framgångar

(Horoskopet och bilden är från veckorevyn.se)



Vädur eller vattuman alltså.....Kanske ska testa en Vädur den här gången. Vattumannen har jag ju nyss testat och det slutade ju inte så bra... :( 

2012

Första inlägget för i år! Jag tycker verkligen att tiden går så fort. Hur ska jag hinna med allt, kan man få ta en paus?

Än så länge är 2012 helt ok....har väl kanske inte egentligen inte hänt så mycket. Jag har verkligen vilat upp mig i nån vecka nu. Var väldigt mycket i skolan sista veckan, sen var det ju full fart med jul, juldagsfest och jobb. Skönt att vila men nu är det dags att sätta fart igen!

Ska försöka plugga lite idag och fixa en powerpoint till redovisningen på måndag!

Nu kör vi :)

RSS 2.0