Inte en gång till....

Lite bilder från helgen då!

Här kan ni ju bortse från den extremt stora snusen....Hur får alla andra plats med den?


   

   








Har saknat att ta mattbilder :)




måste ju testa nåt nytt....


Har varit lite ältande de senaste dagarna. Nu får det va slut med det. Är väl iofs lättare sagt än gjort. Det märks helt enkelt.
Igår var det Lindas aerobics. Nu vet ja att hon är från Kil....haha! Känner mig som hemma när hon pratar! Är allt bra gött med värmländska!
Idag var det handboll och shit vad många vi var....typ 32. Det är sjukt. Match blir det iaf på lör...kan de va sthlm nånstans? Jag har som vanligt kass koll.

God natt!

Vad snygg du är ikväll

Då var jag hemma i Uppsala igen efter min lilla tripp till Karlstad. Är sjukt trött nu så ska snart sova!

Förfesten hos Em var toppen. Tyvärr dog batterierna i min kamera så jag får vänta på att Emmeli lägger in sina på datorn!
Lånade Emmelis nya locktång och jag blev förälskad i den så jag ska oxå köpa en sån nu till veckan :)

Vi gick iaf till Tempel, kul faktiskt! Var länge sen jag var där! Kvällen roligaste måste va "Vad snygg du är ikväll". Haha, Emmeli du är rolig du! Du gjorde nog hans dag!

Lite dans blev det men inte värst mycket. Mattbilder tog vi såklart, nu med benen upp i luften....helt normalt...
Lite dricka blev det också...shot, öl, skumpa och hmmm läkarsprit? Fråga mig inte hur det gick till.

Blev en aningens förvirrad. Så förvirrad att jag var tvungen att ringa stackars Karin som sov. Tack för att du står ut med allt mitt prat!

Kvällen slutade inte som planerat....blev rätt sur faktiskt, är fortfarande sur. Men så kan det gå....träffade en ängel på stan iaf! När jag var på väg hem till Em mitt i natten i regnet, själv, frusen och med lite onda fötter kom han! Vet inte vad det var för kille men han kom bakom mig och började prata lite sen gav han mig sin hamburgare. Han måste ha sett att jag behövde det! Supergulligt av honom!!

Nu ska jag sova, natti natti!!

Lite kattmys är aldrig fel!!!

dsc00070 (MMS)

Lite kattmys är aldrig fel!!!

Sarah och jag var ute och käkade i veckan....

dsc00067 (MMS)

Sarah och jag var ute och käkade i veckan... Asgod thaimat blev det :)

Only Girl




Den här låten vill jag höra massa gånger ikväll! Är ju hemma i Värmland nu, just nu i Forshaga! I kväll blir det förfest hos Em och sen utgång!! Ska bli riktigt roligt!!! Synd att det regnar bara, suget försvinner lite då.

Har ju fått min nya mobil, den verkar asbra! Tyvärr har jag inte haft tid att greja med den så jag använder fortfarande den gamla. Vet inte heller om surftillägget är igång....blir ju rätt dyrt utan det. Gillar nya leksaker!!

Nä, jag tror jag ska ta en powernap....ska leta efter walle :)

Premiär

I morse var det inte speciellt kul att gå upp. Det är jättegrått och trist här :( Nästan så att jag önskar att jag vore sjuk.

Igår var det seriepremiär borta mot Enköping. Tyvärr förlorade vi. Känns surt för jag tycker vi var bättre men hade en del oflyt och sen blev det lite stressat.

På söndag är det match igen, om jag får spela. Får jag inte så åker jag hem....så det blir ju bra vilket som!

Fick en skitsnygg ring igår av Anna. Det var verkligen en Ylvaring. Anna var så snäll å köpte den när hon var i New York!!! Tack tack tack!! Får ta kort och lägga in sen!!

Min....snart :)



Snart så är den min....kanske idag om jag har tur. Tror den ligger i Stockholm nånstans :)

Nu ska jag bara fixa surfpaket, smspaket och nån snygg liten "väska" till den!!

gött fött

Sådär ja, nu är mina naglar blodröda!!! Gillar fredagkvällar, då har man hela helgen framför sig!!!

Inte speciellt spännande vecka så här långt. Mest jobbat och tränat! Tränar ju dubbelpass måndagar och torsdagar. Går riktigt bra faktiskt, det är ju så himla roliga pass och jag och Emelie är snart inne i friskisgänget...haha!!

På måndag är det dags för seriepremiär mot Enköping, borta. Usch jag kommer va nervös. Tycker det är lite jobbigt att spela på jobbdagar men det ska nog gå bra!!


De här skorna köpte jag förra helgen. Från din sko! Har redan använt dem en hel del!!



Köpte även den här tröjan som jag typ bor i. Hur skön som helst. Stora oversize tröjor är gött!!
Sirene L/S Long Sweat SEK 199, Vila Basic - NELLY.COM

Köpte även lite annat bla jeans, trosor, strumpor, ringar!

Mobilen som jag har tänkt köpa finns fortfarande inte i lager nånstans :( Jag vill ha den NU!!!

Har ett nytt uttryck som alla ska säga....gött fött.... fråga mig inte varför :)

Ska packa ihop en liten väska nu för imorn checkar jag in nånstans :)

Lite fest

Har försökt att sova men det går inte. Förstår inte hur man kan vara för trött för att sova?
Igår var det fest, förfest hos Emelie och utgång på BJ.
Jättekul att Emmeli och Sarah var här och hälsade på, så det blev en riktigt bra helg!!! Vi var rätt lugna....inga skandaler att berätta om.

Emelie och Sarah


Anna och Emelie. Anna med sin fina mage!! Hon försökte dölja den men jag var allt där och klämde lite :) Grattis grattis igen till er!!!


Åsa och Carro


Jag och Carro!


Titta vad vi kan! Gissa vem som är vem!


Haha!


Emmeli slickar lite på Sarah....


Carro och Emelie på BJ


Allihopa!

Lite handboll

Förra helgen var vi på cup i Hedemora och jag hade tänkt ta massa bilder. Gick sådär, tog typ fem. Vi spelade iaf tre matcher på lördagen. 2 vinster och en oavgjord så vi vann våran grupp!! På söndagen spelade vi kvartsfinal på morgonen som vi tyvärr förlorade :( Men jag tycler ändå att vi var duktiga!!

Emelie, Mikaela, Toll


En gång till


Johanna


Lotta

100910

oj oj, det är redan fredag. Här går det fort! Verkar bli en lugn dag på jobbet idag. Lite trist, tycker det är som bäst när man har en del att göra! Funderar på att ta en snus för att göra det lite roligare....haha!

Ikväll kommer Emmeli!!! Blir kul att hon kommer! I morgon ska vi på stan och shoppa och på kvällen blir det fest! Även sarah kommer till kvällen!!! Är så otroligt shoppingsugen. Vill köpa en massa mysiga höstkläder!

I onsdags var jag på bio och såg Inception med Tilde. Det blev väl som vi förväntat oss.....vi fattade inte riktigt allt. Skulle behöva se den flera gånger för att förstå :)

Som sagt det ska bli en rolig helg, och även nästa blir nog kanon hoppas jag!

Trötter...

Jag är sjukt trött idag, skulle behöva sova ett dygn känns det som :( Måste somna i tid ikväll... får inte avra trött i morgon för då är det bio efter jobbet. Vore inte så kul om jag somnade...

Igår var det aerobics med Linda. Hon har helt sjukt bra musik, typ alla favoriter! Nytt pass var det också. Lite svårt med mycket armar och höfter. Känner mig som hemma på passen för hon är från Värmland. Eller jag har ju inte frågat men det slinker ut lite värmländska ord då och då!

Ikväll är det handbollsdags igen!

Här fick vi tydligen inte stå... :)

dsc00062 (MMS)

Här fick vi tydligen inte stå... :)

Hedemora!

Fredag kväll och det är dags att åka till Hedemora. Där ska det spelas cup i helgen! Vi har tre matcher i morgon och minst en på söndag!

Håll tummarna för oss!!!


Träningskväll!!!

Nu är jag hemma från träningarna! Var riktigt roligt! Dansaerobicsen var toppen! Hängde inte riktigt med på allt men det ska nog lösa sig!! Blir så himla glad av de där passen, jag märker inte ens att jag tränar!
Skitkul att Emelie är med oxå. Vi får ju våra fnissattacker, dessutom håller vi på och klurar och samlar bevis :)

Handbollen var oxå rolig, dock lite svårt att koncentrera sig så sent på kvällen.

I morgon bär det av till Hedemora, cup hela helgen! Så håll tummarna för att vi vinner!!

:(

Jahopp, vad ska man säga om den här dagen då? Tiden gick fort på jobbet, var nog för att jag hade en del att göra!
Fick ett väldigt sorligt besked på jobbet....usch, hemskt, dumma hemska sjukdom.... :( Så hemskt så man orkar inte tänka på det.

Skulle ha tränat idag men steppasset var inställt....skittråkigt, jag hade verkligen laddat!
I morgon blir det iaf dans aerobics, det tror jag blir super. Efter det blir det handboll!! Härligt att röra på sig!!

I stället för att träna har jag bara slappat hela kvällen. Har asont i magen så är inte särskilt pigg på att röra mig :(

Trist dag det här...

Första september

God morgon! Känner mig lite trött idag. Somnade så sent igår :( Inte bra! Men jag hade så svårt att slita mig från Paradise. Det var ju finaldags, så nu vet jag vem som vann!! Nu måste jag hitta nåt annat att kolla på. Ska det inte komma en till säsong snart?

Ikväll ska jag på step. Nu jäklar ska jag lära mig det där passet!!

Nu är det verkligen höst. Är inte alls speciellt varmt, men hösten är ok. I alla fall så länge det finns löv kvar på träden. Det bästa med hösten/vintern är att det blir så mysigt att tända ljus!!!

RSS 2.0