Jämförelse av mängd nekros...bla bla bla

Fick hem mitt tryckta x jobb! Ser ju fint ut men tycker inte det är särskilt bra, men det är godkänt! Nu väntar jag på att få legitimationen! Tar nog ett par veckor men sen får jag äntligen göra allt....Och bättre lön 👍







Tack för stödet alla :)

Mandys

Igår var jag ute på tur. Till Töreboda o hälsa på syster m familj. Vi började med att äta på mandys! Riktigt god burgare o god efterrätt. Tog en jag aldrig hört talas om, glass i cola. Tydligen nåt som varit poppis! Rätt gott faktiskt! Kanske nåt jag prövar här hemma fast med lite andra smaker!



.

Sen fortsatte ätandet. Fika x 2 och grillning mellan det! Gott var det!

Nu när jag äntligen kan lägga skolan bakom mig så blir det satsning på träningen! Ska bli så skönt!

Grums

Tredje dagen med jobb i Grums idag. Segt att pendla. Tur det inte är så många dagar! Gillar att jag iaf får frågan på bussen om jag är skolungdom, det tackar jag för! :) Mitt examensbevis är nu på väg hem till mig med posten!!! Bara leg kvar sen!!

Äntligen godkänd!

Nu äntligen är jag klar med allt i skolan! Fick mail idag om att mitt x jobb är godkänt!! Äntligen, tog lite tid men det ordna sig tillslut! Ja då kan jag bocka av ett nyårslöfte!!!



Bara för att jag är klar fick jag en ros av min fina kollega <3

Jun. 17, 2014

Har som sagt en riktigt skön vecka med korta dagar! Har hunnit tvätta, träna, städa lite och rättat mitt x jobb en första gång! Hoppas jag slipper göra om flera gånger! :)


Har ett litet godisförbud nu i en kortare period, dag 1 gick bra iaf! :)

Nu blir det mat o sen jobb några timmar!!

Nu börjar det!

Från och med idag sätter jag igång med träningen! Mår inte alls bra såsom kroppen ser ut nu. Ingen kondis, inga muskler och massa fett. Nu äntligen har jag tid att bara koncentrera mig på träning och mat!
 
Jobbar världens skönaste vecka nu i veckan. Ledig mån,fre-lör  och tis-ons är bara korta pass! hur skönt som helst och jag har en lång lista på saker jag vill göra!

Jun. 13, 2014

Länge sen jag skrev nåt här! Men nu så. Har typ klarat av ett av mina nyårslöften :) Skolan är nu klar!! Så jäkla skönt, känns som om mitt liv har kommit tillbaka! Och mitt gamla vanliga glada partyjag är tillbaka. Vette fasen vart jag varit. Inte för att jag vill ha party varje helg men ja I'm back!




RSS 2.0