kök

Lite förebilder på köket...inte speciellt roligt som ni ser. Går ju inte att göra så mycket åt det när det är en hyreslägenhet men man får fixa så gott det går.




Kanske inte syns så bra men väggarna är blå.

Ja det var mitt lilla kök det!

tjugonionde mars

Är rätt sämst på att skriva här just nu. Har inget riktigt sug. Händer inte så mycket heller. Nu är äntligen den hemska kursen över....fysikalkemin...eller nja, klarade inte tentan så den har jag ju kvar...men men, nytt försök om några veckor!
Nu läser vi läkemedelskemi, verkar va rätt mycket och krångligt här med. Kul att jag har samma lärare som jag hade i Uppsala. Känns bra!
På lördag ska jag jobba igen! Kul och väldigt bra för min plånbok!! Inte många slantar över när månaden är slut. Är så mycket att köpa till lägenheten. Blir aldrig klart här ju :( Men nu börjar det väl bli lite trevligt här. Skulle vilja köpa några snygga balkongmöbler, men hittar inte nåt som passar :(

Igår var jag på hockey, kul men dom spelade inte speciellt bra och stå i klacken var nog inte min grej!!

Idag gjorde jag nåt jag aldrig gjort tidigare, skoj skoj! I morgon är jag ledig! Då ska jag plugga, städa, fixa lite saker, träna mm så det blir fullt upp :)

Pics

Lite bilder från senaste tiden!

Snygg outfit!

Från en lab i skolan!


Ser ju lite ut som en säck....


Lyckades även skada mig....men lika glad var jag för det!




Klassen var även iväg till sthlm för ett par veckor sen! Vi var på tre studiebesök! rätt kul faktiskt, roligast var nog ACO....kan bero på att vi fick en goodiebag ;) Klassen sov på ett vandrarhem men jag åkte till Paow och sov där!!!

Sen var ju Carro här och hälsade på!!!

Vi började dagen med en riktig megafrukost. Orkade i stort sett inte äta nåt mer på hela dagen. Gott var det!!!


På kvällen var det månen som gällde. Sista kvällen där som gäst. Jag hoppas verkligen de öppnar på nytt ställe!!!

Vi hade lite problem med att få till en bild som vi var nöjda med!
       

Vi hade kul på månen iaf och kvällen avslutades med en efterfest!

Fick lite hjälp när jag pluggade till förra tentan....var nog därför det gick så bra!!

Nöjd!

Fick precis mitt tentaresultat på Galenikkursen....jag fick VG. Helt otroligt. Det trodde jag verkligen inte. Såhär duktig har jag aldrig varit i skolan....måste vara åldern?
Nu sitter jag och tentapluggar på nästa tenta som är på fredag. Tyvärr går den nog åt skogen för jag ligger verkligen långt efter. Måsta läsa igen all kemi som jag läste 03/04....det var ju ett tag sen så jag har glömt nästan allt. Har inga förhoppningar om att klara av den på fredag, får satsa på omtentan istället!

Skulle även börja sätta ihop en byrå från ikea men när jag öppnade paketet så är en bräda trasig, har gått av :( Det får bli ännu en tur till ikea.



RSS 2.0