Blåbär

Så vad har hänt idag då?? Har mest lekt med Frida. Full fart på henne....nästan fyra år! Vi har varit ute i skogen och plockat blåbär. Och gjort en paj. Riktigt gott var det!
Emmeli och Jonas kom förbi oxå! Med Jonas nya motorcykel.....snygg! Jag vill oxå kunna åka. Det är en sån sak jag ska lära mig innan jag dör! Tycker det ser så coolt ut....hehe

Har precis varit ute och joggat lite! Känner att jag har förslappat mig, men det är väl kanske ok när man har semester? Om en vecka är jag tillbaks i U-sala, då ska jag köpa gymkort så jag kommer igång!
 
Imorn blir det grillbuffé på BMB....ska bli riktigt gott. Jag ska äta så jag dör.....dom kommer gå back efter att jag vart där! Hehe

Nu måste jag in i duschen för jag luktar svett!

Lördagen!

Igår var det fest! Var ju lite tveksamt om det skulle bli nåt men tillslut bestämde vi oss. Förfesten var hos Emmelis kompis Moe. Det var trevligt men det var några småpojkar på förfesten.....och då menar jag inte nåt år yngre än mig utan jag menar gymnasiepojkar....hahaha, men dom gick väl ganska snart. Fatta inte riktigt hur dom hamnade där men men.
Sen drog vi till nöjes, var ju ett litet tag sen sist. Jag tycker ju att det är ett bra ställe men som sagt det börjar bli lite smått. sen är det ju klart att är man ett gäng så kan man ha skitkul. Och på stórhelger är det ju kul, då är det ju mycket folk! Träffade Anders där inne, det var inte igår.....haha, hur länge sen är det 2,5 år? hmm, nåt sånt...

Känns inte som om vi var där så länge, Emmeli ville hem för hon skulle ju upp å jobba idag. Och jag hade ingen lust att gå till en hånglandes moe så jag följde med! Vi gick och käka.....oj vad  gott det var! Åt så jag dog, fast vaknade ändå hungrig i morse....

När jag var ute och gick på morgonen, eller ja klockan var väl nästan ett så tyckte jag att jag såg Stefan Stålberg. Om det var han så kom han cyklandes med en sån där vagn efter.....som barn kan sitta i. Men dels så hade jag inte linserna i sen vågade jag inte kolla för jag kände mig och såg nog ganska sliten ut..... Hade nog smink i hela ansiktet.... Hellen, kan det ha varit han? Du kanske har koll  på vart han håller till? Haha, usch nu börja jag tänka på hur pinsamma vi var när vi var 13-15 år.......usch, det vill jag förtränga.

Bakis har jag inte riktigt hunnit vara idag. Var ute på Hammarö, i kusinens stuga. Och så var det en massa annan släkt där. Var väl kanske sådär kul, men det var en god fisksoppa vi fick!

Och nu kommer det va full fart här i huset. Syster A som annars bor i Helsingborg är här med sin dotter Frida som är väldigt sprallig....

På onsdag blir det fest igen, Plaza då! Blir kul det!!! Laddar för fullt!!!

Fredagsturné

Igår var jag på turne kan man säga. Först var jag hem till Fia och skulle hämta potterfilmerna. Kul och träffa Fia igen, händer ju inte så ofta. Sen fick jag ju se hennes lilla prins Tintin. Vad stor han hade blivit....Kanske inte så konstigt, jag har ju inte sett han sen november eller nåt? Ett litet charmtroll var det iaf! Han var så glad hela tiden, visade mig vad duktig han är på att krypa! Tyvärr hade jag inte kameran med mig in så det blev ingen bild....

Sen¨åkte jag vidare till stan. Skulle åka till Samanthas nya hus....Åkte lite vilse bland gatorna där men tillslut kom jag rätt iaf! Dom bor verkligen jättemysigt, även om dom har en del jobb kvar på huset. Men tror dte kommer bli skitsnyggt när allt är klart! Även här bor det en bebis....eller ja det är väl kanske ingen bebis längre...hon är ju över 1 år.....typ 1 år och fyra månader. Kommer inte riktigt ihåg när jag såg henne senast, kan det ha varit i julas? Ja stor tjej varhon nu, sprang runt å prata lite! Så söt så! Tycker hon var mest lik Micke, såg inga Berglinds-drag.

Här är hon, Elsa!
elsa

Här fick jag med hela familjen på bild! Elsa, Samantha och Micke!
elsa, sam, micke

Samantha och jag åkte in till stan! Shoppade lite men för en gångs skull lät jag bli att handla kläder.....köpte en parfym istället.....men bara en liten flaska! Vi var och fikade på Vero.....riktigt gott var det. Träffade Sandra E....det var oxå evigehter sen.
Konstigt väder var det igår oxå....regn.....fint.....regn....fint....

Efter några timmar på stan körde jag hem samantha och jag åkte vidare till Helene.
Hellen och jag hade ju insett att fyra filmer orkar vi ju inte se så vi satsade på två! Vi käkade tacos till, supergott! Tack så mycket Hellen! Var ku´l att se filmerna, dock var vi lite förvirrade. Trots att jag alldeles precis har läst böckerna kom jag ändå inte ihåg vad som skulle hända. Men jag tycker fortfarande att böckerna är sååå mycket bättre än filmerna. Filmen är bara som en liten sammanfattning, och allt är inte riktigt som det står i boken. Men skulle dom ta med allt så skulle ju filmen hålla på i evigheter.
Dessutom lyckade jag tappa min lins, fattade inte riktigt det sen upptäckte jag att jag hade suttit på den. men jag la den i saltvatten. Sen i vätskan när jag kom hem så nu verkar den funka bra!!

När jag kom hem igen så möttes jag av en hemsk syn. Lilla valle (katten) hade ett hemsk sår bakom örat. Äckligt var det, blodigt och slemmigt. Vet inte riktigt vad han har råkat ut för. Kan en annan katt verkligen ha gjort det?
Ska varna känsliga läsare för nu kommer en bild på såret.....




Stackars lilla valle. Men han verkar må bra iaf. Såret ser väl lite bättre ut idag. Däremot är han sur för han får inte gå ut. Är ju inte så bra om det kommer en massa skit i såret....

valles sår


Vad som händer idag vet jag inte, det får bli som det blir!

Slöa semesterdagar!

Varför ska dagarna gå så fort när man är ledig? Jag vill va ledig jämt....hehe
Har egentligen inte gjort nåt speciellt de senaste dagarna. Hmmm, jag har varit ute och sprungit en gång! Bra gjort tycker jag!
Igår var syster med familj här från töreboda så vi var i mariebergsskogen hela dagen. Spelade lite minigolf....tittade på djuren. Tror nog att Chinchillorna var sötast.....kossorna tyckte jag om oxå....hehe.
Är dom inte hemskt söta?
chinchilla

Det går framåt för mig med Potterläsandet oxå. Har väl kommit lite mer än halvvägs i bok tre. Tror jag å Hellen ska se alla filmera imorn....det blir jobbigt, jag kommer somna....haha.

Här är en bild på kanalen i Karlstad....fint va!
kanalen

Ja just ja, det är ju nästan kul att gå ut och springa här. Även senast när jag sprang började alla jag mötte hälsa och prata med mig....haha, är inte van vid att folk är så trevliga....

Har pysslat lite med min nya dator, så nu är office igång och virusprogrammet ska väl oxå va igång. Väldans krångel innan man får allt fungera.

Var in på Bergvik igår.....och som vanligt var jag ju tvungen att shoppa nåt. Men det var på rean den här gången! På MQ. En tröja/klänning....en mys, med huva. Har spanat in den länge så jag blev så glad när det var halva priset på den

Måste ju ha med en bild på Valle....katten här hemma! En riktig charmör, tyvärr syns inte hans röda svans....
valle

Ny dator!!

Nu har jag varit och hämtat den nya datorn! Har ju inte haft den så länge men den verkar funka bra! Nu har jag nåt att pyssla med när det regnar så!!

Helgen i Karlstad med vännerna!

Nu var det länge sen jag skrev så nu blir det ett lååångt inlägg.

FREDAG
I fredags var det ju för en gångs skull fint väder. Var ju varmt i solen men gick den i moln så var det lite ruggigt. Men jag å Sarah hade planerat att ligga på stranden hela dagen! Så jag hämtade henne på stationen halv tio på morgonen! Sen åkte vi ut till bergvik, till OBS....eller ja nu heter det väl COOP. Min gamla arbetsplats. Men dom har ju gjort om allt så jag hitta inte riktigt.....

Sen åkte vi till Bomstad, Sarah hade ju aldrig vart där tidigare. Ett dopp blev det iaf. Mitt första för i år. Så varmt var det inte men det gick ändå. Vi kasta lite boll.....tycker för övrig att handbollen ska börja nu. Saknar den, vill skjuta lite!

Vi låg där i stort sett hela dagen.....ända till det kom en regnskur. Jävla regn. Körde Sarah till sationen å jag åkte hem.

Jag tog en liten powernap när jag kom hem. Packade ihop lite grejer och sen började min cykeltur till Karlstad. Vet inte exakt hur långt det är men kanske 25 kilometer?
Hade inte cyklat speciellt långt innan jag såg en äcklig orm. som tur var låg den på sidan om så jag behövde inte cykla runt den. Jag överlevde iaf, jag skrek inte.....men det blev helt klart jobbigare att cykla. Jag försökta verkligen att inte tänka på den. Att inte titta i dikena.....för jag ville ju inte se en till. Det gick bra ett tag men helt plötsligt trots att jag tänkte på annat så kommer det upp ormbilder i mitt huvud. Och jag blev skitnervös igen.  Kan dom inte bara försvinna? Jag vill inte tänka på ormar men dom bara dyker upp. Bläää, jag hatar dom!
Hur som helst kom jag fram till Emmeli hel och ren en och en halvtimme senare!

Vi hyrde film och käkade god mat! Sen somnade vi. Vaknade mitt i natten av att Emmeli ropade på mig. Förstod inte riktigt vad hon pratade om men det var nåt om att släppa in några som stod där nere vid dörren. Haha....Emmeli kommer knappt ihåg detta. Vet inte riktigt vad hon drömde om. Jag somnade iaf fort om!

LÖRDAG!
Emmeli och jag sprang runt på stan! Försökte hitta nåt till Emmeli att ha på sig på kvällen! Jag pekade ut en del men det var inget av det hon ville ha.....hehe. Men tillslut så hittade vi en top på HM. Halsband hitta vi inget så hon fick låna mitt! Jag hade ju inga planer på att shoppa nåt speciellt men jag hittade ändå en klänning.....vilket nummer i ordning vet jag inte.  Är riktigt nöjd iaf, den var så snygg så!

Vi handlade lite mat och sen gick vi och grillade vid kanalen! Tror vi slumrade till lite oxå! Sen var det bara hem och fixa sig iordning!

Hade även bjudit med Sarah på fest hos Hellen!
Jag blev ju som vanligt inte klar i tid. med halvlockat hår, och smink och två olika klänningar med mig åkte vi till hellen!

Hellen hade dukat så fint til oss! Har ju aldrig vartit i hennes nya hem men det var så fint så!  Och tack så mycket för maten hellen, den var super!!!!!

Var en trevlig förfest, en riktig tjejförfest! Vi målade naglarna, fixade varandras hår.....lockigt, platt...... "tjuvrökte" gjorde vi oxå....hehe! Jag hade lite problem med att välja klänning......hur svårt kan det va? Två likadana modeller men med olika färg. Ja tydligen var det väldigt svårt. men det blev den lila tillslut!

Här ska vi precis äta!
vi ska äta

Värdinnan som fixat den goda maten!
hellen

Hellen igen innan jag lockat hennes hår!
hellen ign

Emmeli och Katta!
emmeli och katta

Emmeli och Katta har kommit igång!
Em och katta

Sarah som hade coola röda läppar, naglar och skor!
sarah

Emmeli!
emmeli

Katta!
katta

Jag och Sarah är som vanligt snygga på bild......
jag och sarah

Jag är igång och lockar håret på Hellen....tog bara en halv evighet! men det blev ju bra tillslut! Jag vill oxå ha sådär tjockt och långt hår.....
lockar håret på hellen

Här är hon färdiglockad!
hellen är färdiglockad

Det blev blue moon den här kvällen! Kul tycker jag för det var länge sen jag var där! riktigt trevligt! tyckte det var fina pojkar överallt..hehe! träffade syster där inne oxå. Fick tequila, vet inte om hon hade som plan att supa ner mig....hmmm, jag tror inte hon skulle lyckas.

Det var en trevlig kväll helt enkelt!

SÖNDAG!
Dagen efter är väl aldrig kul. Tiden gick så sakta när vi väntade på att pizzerian skulle öppna. Sen blev det pizza vid kanalen! Supergott!
Sen var det den långa cykelturen tillbaks till F-haga. Det var faktiskt inte så jobbigt, lite segt gick det för att jag var så trött.  Den här gången såg jag oxå en äcklig orm......har bilden kvar i huvudet än....usch, tänker jag på den måste jag dra upp fötterna på stolen.....

Jag kommer iaf att komma ihåg Lennarts dans....Sarah, den ska vi köra i U-sala tillsammans med Kristinehamndansen.....haha, snart har vi ett helt dansnummer.

När jag kom hem till F-haga somnade jag i några timmar....

Tack Emmeli för at jag fick bo hos dej hela helgen.....nästan hela iaf...hehe

För övrigt så har min dator kommit! Klockan fyra kan jag hämta ut den! Yippie!!!!
Och första Potter-boken är utläst, har väl kommit halvvägs in i andra. Så det går framåt. Hellen och jag har bestämt att vi ska se alla filmerna nån dag i veckan. Jag har bara sett den första men tyckte den var så mycket sämre än boken. Men jag vill ändå se dom!

Torsdag!

Idag har det vart lite soligare! Låg ute en stund men det blev så mycket moln tillslut..... Men imorn ska det tydligen bli fint så imorn blir det stranden. Jag å Sarah ska till Bomstad....blir kanon det! En heldag! Sen ska jag hem och ta mig en cykeltur till stan! Haha.....vet inte varför jag fått för mig att jag absolut ska cykla den här helgen......men men.
Pratade med Em förut, honm sa att jag skulle se upp för ormarna, tydligen många som är på/vid cykelbanan. Jag blev iaf skitskraj. Ser jag nån så kommer jag dö.....

Har varit lite duktig idag faktiskt. Var ute och sprang en sväng. Kanske inte så långt......2,5.....men det är bättre än ingenting. Kondisen är ju inte direkt på topp. Tänk vad trevliga värmlänningar är. Alla i skogen hälsade. Dessvärre hörde jag inte riktigt vad alla sa för jag hade ju musik i öronen. En kille var så snäll så han berättade att han inte förföljde mig utan att han sprang intervall......hehe. Tycker det var snällt faktiskt, lätt att tro annars när man som ensam tjej springer i skogen med en kille flåsandes i nacken.  Kände igen han iaf.....är är en sån där lite äldre kille som man förmodligen tyckte va ganska fin när man var yngre. Men jag minns inte hans namn!
Och blåbär fanns det massor av i skogen, måste ut och plocka nån dag.  

Har nu beställt en dator.....hoppas den kommer fort, men det dröjer väl en vecka. Hoppas bara att den är bra men den verka ha det mesta iaf!

God Natt!

Vart är solen???

Nu är jag typ sur.....jävla dator. Har fått starta om den ett antal gånger för att den låst sig.....är bra nära på att kasta den i väggen. Men det är ju inte min dator så jag får väl låta bli......

Dessutom har det ju vart pissväder idag igen. Jag vill till stranden. Ska det fortsätta såhär så kommer jag få världens depression i höst och då kan jag lova att jag inte är rolig å va med. Så för allas skull så måste det bli fint väder snart.

Idag har jag hälsat på moster, och ätit, ätit och ätit......så nu börjas det igen. Detta ätande. jag som faktiskt har lyckats gå ner nå kilo......hmmm, springtur imorn kanske?

Testat cyklen har jag gjort oxå.....har ju tänkt mig å cykla till stan i helgen. Blir bra träning det! men måste ha en ny sadel, den här var inte skön. Vore ju kul om jag kan gå normalt i helgen......

Verkar inte som det blir badväder imorn heller så jag ska nog åka å titta på datorer.....vill ha en NU!

Tittade igenom lite gamla lådor i min bokhylla. Hittade årsboken från när jag tog studenten. Där skrev vi i klassen (eller jag skrev nog inte ett endaste ord) lite dikter eller vad man ska kalla det om varandra. såhär var min:

Ylva har humor som få
ingen har lyckats denna förstå.
Handboll är sporten för denna tjej
det är liksom hennes grej.
När Ylva får nys om ett partaj
blir hon inte alls skraj
Det enda som möjligen henne rädd skulle få
vore att hon inte på det kunde gå.
Hemma katten Kajsa sitter och jamar
medan Ylva vackra pojkar kramar.

Vet inte om den är så speciellt bra, men det stämmer ju hyfsat. Förutom att det inte är Kajsa nu utan valle istället......

God natt!

Forshaga

Nu är jag i Forshaga igen! Åkte tåg hit igår...det var inge kul. Det var ett varmt, fult tåg. Tyckte det tog evigheter att åka. Svettig och äcklig blev man. Men nu är jag här iaf!

Lovade ju att jag skulle komma hem med solen....hmmm, det går väl sådär. Men den kommer, jag lovar. Idag har det regnat, åskat och blixtrat....tycker dte är lite mysigt faktiskt. men jag föredrar sol.

Har börjat läsa om Harry Potter, tänkte jag skulle läsa 5-7 men det var så länge sen jag läste de 4 första så jag minns typ inget.

jag ska köpa en ny dator har jag bestämt mig för, så jag ska börja leta nu!

Jag har inget vettigt å säga så jag ska ge mig nu!

Helgen!

I fredags var det ju dags för fest. Jag skulle ha varit hos Tilde klockan sex....men jag blev lite sen så jag kom typ 19:20. Vet inte varför jag blev så sen. Jag var ju till och med ledig hela dagen. Men man ska ju inte stressa när man har semester.....
Hur som helst så var det väldigt trevligt hos Tilde. men när drickat var slut åkte jag, Karin och Frida hem till mig. Där vet jag inte riktigt vad som hände, det gick så himla fort. Men man kan väl säga att jag mådde lite dåligt å följde aldrig med ut....Så det ska jag ta igen på lördag!!!!

I lördags var jag hos Tilde i stort sett hela dagen, käkade pizza, godis och såg på film! Igår var jag hemma på dagen och tvättade, packade lite sen gick jagh till Tilde på kvällen och såg på film igen!

Och idag åker jag till Forshaga! Ska bli skönt! Jag kommer inte sakna jobbet!!! har inte riktigt packat ihop allt så jag lär väl göra det nu!
Ser fram emot lördag! Då blir det shopping på stan med Em på dagen! Sen är det fest med middag hos Hellen.
Hoppas det blir fint väder när jag är ledig! Jag vill ligga på stranden...inte för att jag har nån lust att skutta runt i bikinin, ska gömma mig nånstans bland klipporna.....hehe

Första dagen!

Första dagen på semestern, känns bra....riktigt bra! Tyvärr så vaknade jag i vanlig tid, exakt när klockan brukar gå ingång. Min kropp är helt inställd på att gå upp exakt då. Det ska jag iaf vänja mig av med!
Idag ska jag bara pyssla lite. Ta en sväng på stan. Försöka hitta till nån affär som säljer grejer till kylskåpet där hemma. Pappa ville ha nåt därifrån. 

Ikväll blir det fest! Ska bli riktigt kul! Först hos Tilde, sen hos mig och sista chansen hos Karin...haha. Kommer vi orka?

Måste boka biljett hem, tror det blir på måndag. Hoppas verkligen att det blir fint väder i tre veckor! Har ju lovat att jag ska komma med solen.....

Nu måste jag ha frulle innan jag dör!
 

Semester!

Jag har semester, jag har semester, jag har semester, jag har semester, jag har semester!!!!!
Ska fira med att gå ut å käka ikväll!!!

Tick tack, Tick tack

Snälla tiden, gå lite fortare.....3 timmar kvar......

1 Dag kvar!

Och så var det bara en dag kvar att jobba. Jag längtar ihjäl mig. Den här veckan har vart så lång.....tiden har gått så sakta.
Snart ska jag knalla hem till Tilde, vi ska ha en tv-kväll.....är ju final i pussycay dolls...!

Imorgon blir det ut å äta  på snärkan! Blir gott det!!! ´
På fredag blir det fest men det verkar inte va så många som kan så det blir väl dom tre musketörerna....jag, Tilde, Karin. Men det blir kanon det! Kanske sk aman göra lit drinkar igen då! Jag ska iaf fira rejält att jag har semester!

Funderar på att köpa en ny dator....men jag kan inget om datorer så jag vet inte riktigt vad jag ska kolla på. Får läsa in mig lite tror jag.

3 Dagar kvar!

Jag räknar ner dagarna....har iofs gjort det senaste månaden men nu är dte nära! 3 ynka dagar kvar. Tyvärr är det lugnt på jobbet så det finns inte alltid så mycket att göra och då går tiden så långsamt.....hatar det. Blir som en apa som klättrar på väggarna. Hur står dom ut med mig?

Har vart ute å promenixat med Karin idag. Pratade om vår eventuella resa....hoppas det blir som vi vill, det måste det bli. Sjukt kul i sånna fall!

På torsdag blir det käk på snärkan! Blir bra start på semestern! Fredag blir det fest. Blir nog fördrink hos Tilde, sen knallar vi till mig. Allt för att göra det jobbigare.....hehe.

Körsbären har mognat, eller iaf i ett av träden. Det andra har jag lite svårt att nå. Skulle behöva en stege. Skulle ju va grymt gott å göra en paj.....lite jobbigt att ta ut alla kärnor. Dessutom får jag ju inte äta sånna onyttigheter. tycker jag vart ganska duktig. Har bara ätit godis på lördagar, gått lite då och då, har alltid mat med mig till jobbet, inget käka ute.....är ju en bra början iaf. Träningen får komma lite mer i höst. Handbollen hjälper ju en hel del.....

GOD NATT!



Shoppinghelg!

Ja den här helgen har jag gjort av med pengar. Började igår när jag var på stan. Handlade nytt duschdraperi, tvättkorg, ljuslyktor, bikini....hmmm, var det nåt mer? sen började jag städa, och jag är inte klar än....haha. Jag fastnar i allt, men det blir ordentligt städat. Kollar igenom varendra låda, slänger en massa skit.
Shoppandet fortsatte idag....Tilde och jag var på Ikea. Men jag köpte bara bra grejer faktiskt. Förvaringsboxar, ny toamatta, batterier, lampor, kuddfodral, handdukar, blomma, en ram....och säkert en massa mer grejer. Så nu håller jag på och försöker få iordning här!

Kollade igenom en massa skivor, och jag hittade det jag ville hitta! En skiva från David med massa bilder och filmer! Bästa fillmen är från Åland när jag snusar.....hahaha. Har har så många pinsamma filmer på mig, att jag aldrig kan va tyst....

Nu är det bara 4 arbetsdagar kvar! Sen är det Party, två dagar kanske? sen är det hemåt som gäller! Lovely!

Nu ska jag försöka få i mig lite mat!

Lugn helg?

Helg igen då! Skönt! Nu är det bara 4 arbetsdagar kvar.....längtar!!!

i torsdags var jag å hälsade på David! Ingrid och Malte var oxå där. Det var kul å se han igen, var ju ett tag sen sist. men det var inte riktigt samma gamla vanliga david....lite skumt var det. Hopaps han mår bra snart!

Igår hjälpte jag Tilde att flytta! Hon ska flytta till Rackis så då bor vi ju ganska nära! Var ju bra träning iaf att springa upp å ner för trappor med massa lådor, påsar mm!

Tror det blir en lugn helg iaf, på sätt å vis skönt men lite festsugen är man ju alltid. Men jag ska pyssla här hemma! Ta en sväng på stan, träna kanske! Blir nog bra!

var hur skönt som helst att sova inatt! en sovmorgon för en gångs skull. Vaknade iofs första gången vid sju ändå men jag somna om!!! Kanske dax att ta sig ur sängen nu!

Test!

Härmar Tilde lite då! Gör så här, lägg all din musik på nån spellista, välj shuffle. Svara sedan på frågorna....en ny låt för varje fråga!

1. Hur mår du idag?
Destiny calling

2. Kommer du komma långt i livet?
Here we go

3. Hur ser dina vänner dig?
Turn me on

4. Kommer du gifta dig?
Promiscuous


5. Vad är ditt livs themesong?
How to save a life


6. Vad e ditt livshistoria?
Rodeo clowns


7. Hur är skolan för dig?
Slow wind


8. Hur kan du komma framåt i livet?
Rocksteady


9. Hur kommer imorgon vara?
Speechless


10. Vad är det bästa med dina vänner?
Damn girl


11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Come away with me


12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Babylon


13. Hur är det med ditt liv?
Put your hands up


14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Long before rock n roll


15. Hur ser världen på dig?
Holes to heaven


16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Song with a mission


17. Vad tycker dina vänner om dig?
The horizon has been defeated


18. Har du en djup och mörk hemlighet?
Moviestar


19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
The long day is over


20. Hur kan jag göra mig själv glad?
whenever wherever


21. Kommer jag nånsin ha barn?
Tokyo


22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Vampires are alive


23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Lucky


24. Vad är några tips till mig?
Shake that thing


25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
Pon de replay


26. Vad är min danssång?
Because of you


Tycker jag vart ganska duktig idag. jag å jobbarkompisarna tränade efter jobbet idag! Gick bort till stadsskogen, sprang en runda. jag spurtade mellan varannan lyktstople tillbaks till jobbet. Sen körde vi lite styrka i våran lilla träningsrum. Lite sit ups å sånt. Tycker vi var riktigt duktiga faktiskt. Och inget godis har jag ätit. Men en sked glass med jordgubbar slank ner idag på jobbet....

Har försökt att äta gröt till frulle men det går inte. Är som en enda geggig sörja, som man inte behöver tugga och som typ inte smakar nåt. Nej det funkar inte för mig. Helst vill jag ha en god macka...men försöker sluta med det. Äter knäckebröd istället, är iaf lite bättre. 

Ser fortfarande ut som det blir lugnt i helgen, om ingen drar med mig på fest....hmmm, jag brukar inte va så svårövertalad på den punkten. men imorn ska jag å Ingrid hem till David.  Har inte träffat han sen han flytta tillbaks hit! 
Fredag ska jag hjälpa Tilde å flytta. SEn tänkte jag köpa nytt gymkort å träna nån gång i helgen.

läskigt med hellens look a like.....när var reprisen?

Jag vill ha semester, NU! Vill åka hem! 

Natti!

BILDER!!!!

Bara måste lägga in bilder från helgen! har fått dem från Anna nu! Hon har en sån himla ful film på oss två...från toan....haha, vad man håller på.

FREDAG
Hemma hos ANna.....Karin, jag å Ångman
karin, jag, ångman

Här gör jag lite reklam för vinet. Gloria heter det. Fin flaska va. Mycket praktiskt, det är skruvkork och man kan dricka ur det svarta locket. kanske inte är tänkt så men det går. Så det är ju bra om man är i en park eller så. Smakar helt okej, 14% och kostar 60 kr! Vilken bra försäljare jag är...hehe
jag och vinaren

Anna, jag, Karin, Frida på BJ
Anna, jag, karin, Frida

Karin och Frida
Karin och Frida

Jag

Jag och Anna.....och hennes kompisar som jag inte minns vad dom heter....
jag, anna å några till

hade ju min rosa klänning på mig....ycker om den men jagtycker det känns som om man går omkrig i nattlinet....det är ju iofs väldigt skönt men känns lite skumt.


LÖRDAG!

Jag, Tilde och Malin. Det var hos Malin vi var. Än så länge är Tilde helt med...hehe
jag, tilde, malin

Anna och Carro kom oxå....trots att de vart bakis hela dagen!
anna och carro

Tilde, Sarah och jag
Tilde, sarah, jag

Malin och jag!
malin och jag

Carro och Jag!
carro och jag

Det var det....klockan är jättemycket och jag måste sova. Nu är det 8 arbetsdagar kvar till semester....längtar så!


Natti natti!

Fest inbokad!

Hellen....Jag bokar in fest den 21....Blir det utgång? Jag hoppas ¨på det, jag vill jag vill jag vill!!!

Sjukt trött idag

Idag har jag typ vart helt förstörd på jobbet. var hemskt trött. Var nära att jag somna flera gånger. Sen hade jag inte speciellt mycket att göra så tiden gick ju så segt. sen mådde jag illa. Hade lite magknip. kändes som jag skulle spy. Som tur var gjorde jag inte det och allt gick över....men det var ingen rolig dag.  Men jag får väl skylla mig själv att jag mår så....

Hade tänkt att jagh skulle gå och handla men det verkar som jag glömt plånboken på jobbet. Jag hoppas det iaf, för annars vet ja inte vart den är. Så nu vet jag inte vad jag ska äta imorn....har inte direkt nån frukost heller. Får väl klämma i mig lite äcklig gröt kanske....

Nä, jag ska ta å kolla om jag kan röra ihop nåt till matlåda imorn!

segisdag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, mest varit sängliggande...hmmm... har mått bra men vart så himla trött. Det var kul ute igår oxå! Det var förfest hos Tildes kompis Malin. Anna å Carro var oxå med. Sen kom sarah å Daniel lite senare! Blev BJ igår oxå, men jag tycker det är bra där!
Tildes kväll sluta ju alltför tidigt.....hur gick det till?

Jag fattar inte att jag kommer ihåg typ allt från i fredags förutom vart lägenheten låg som jag var på efterfest i. Allt annat minns jag men inte just det. Konstigt, så full var jag inte då. Nu ska jag nog va lugn en helg, Är nog dax nu!

Har vart ganska nyttig i helgen, eller ja iaf nyttigare än vad jag brukar vara. Har inte käkat nån sliskig bakismat, åt bara en glass igår. i fredags var jag duktig hemma hos Anna. Fanns jättemycket gott att äta, men jag åt bara gurka och morötter utan dipp! Har ju lyckas dra med mig Karin i detta, så vi var ute och gick nu på kvällen! Very good! Ska fan hålla det här nu!
Mitt gymkort har gått ut, så jag lär väl köpa ett nytt.....kanske ska göra det i veckan då!

Vill att Anna ska komma ut på msn, hon har en massa roliga kort från helgen....och en hemsk film på mig....hahaha.

Ska sova nu, vill verkligen inte jobba imorn. Men det är bara 9 arbetsdagar kvar, sen är det semester!
RSS 2.0