Ge mig värme!

I morse var det riktigt kallt...nästan minus 25. Det är inte ok. Jag är inte gjord för sån kyla. Det gjorde ont i tinningarna när jag gick till jobbet. Jag hade massor av kläder, tjock jacka, mössa, vantar, halsduk men det hjälpte inte. Hoppas det blir varmare snart! Var på spinning igår. Ledaren hette aino....jag hade förväntat mig en man i 50-års åldern men det var en ung tjej i 20-års åldern. Var ett bra pass faktiskt men det var inte jätteskönt att sitta på sadeln. Tror jag skippar träning idag, är inte så sugen på spinning och någo annat fotvänligt finns inte :( Förmodligen blir det en tur på stan istället, var där och kikade lite igår men hittade inte det jag ville. Självklart kom jag lite grejer. Köpte träningslinne och träningsbyxor på HM!

Spinning

Den här veckan blir det spinning hela veckan. Tycker inte att det är jätteroligt men mina fötter gör ont :( Blir en vilovecka från allt hoppande och skuttande. Tänk vad skönt det vore att kunna träna utan att det gör ont. Det har inte hänt på väldigt länge :( På fredag åker jag hem till Karlstad, blir fint det! Mys på gång! :)

Lonely

Varför ska helgen alltid gå så fort? Nu har T åkt hem...eller snart, just nu sitter han på centralen i sthlm. Har gjort det ett par timmar nu :( Att det alltid ska vara för fel på tågen, ingen aning om vad det är den här gången. Alla andra tåg verkar ju gå....typiskt! I fredags var det också förseningar när han åkte. Vet precis hur han känner! Bläää för SJ!!! Har iaf varit en mysig helg! Lite födeledagsfirande av T, match i lördags som vi tyvärr förlorade :( middag på Kött, Kök och bar! Mysig helg helt enkelt! Nu ska jag ta en macka å se nån film!

110211

Dags att blogga lite kanske, Anna sa ju till mig att göra det....så det är bäst jag gör som hon säger! Ska snart knalla iväg till stationen. Ska möta T som skulle ha varit här för länge sen men det har ju kommit lite snö så tågen är försenade.... SJ är ju inte riktigt mina favoriter. Hur som helst, skönt att det äntligen är helg! Har längtat!!! I helgen ska det firas födelsedag, mysas, spelas match och säkert lite annat! Nu måste jag rusa iväg! Trevlig helg!!
RSS 2.0