Sovmorgon i morgon!

Äntligen helg! Fast den här veckan har gått ganska fort, har haft ganska mycket å göra på jobbet. Idag somnade jag när jag kom hem, vaknade inte förän efter åtta nån gång. Imorgon får jag äntligen sovmorgon!
Imorn är det dax för den första hemmamatchen! Ska bli kul å spela, och förhoppningsvis är jag utvilad. Har vart så trött på träningarna iveckan så jag har inte orkat anstränga mig. Hjärnan har inte riktigt vart med.....

Blir nog en vända på stan imorn, måste ju till systemet! Tänkte gå och sola en sväng oxå!
På kvällen blir det fest hos Tilde! Blir gött det, är festsugen!!!!!! Måste se till och ha kameran med mig imorn, var länge sen jag tog lite kort! Hmmm, man kanske ska ta med den till matchen oxå, så får ni se hur otroligt proffsiga vi ser ut.....hahaha....

Lite trist....

har vart hemma och tagit det lugnt hela kvällen, så skönt! Var helt slut när jag kom. var en del att göra på jobbet idag. Och en tråkig nyhet fick vi. En läkare ska sluta......en väldigt omtyckt läkare, en helt normal en. Dom flesta läkarna på jobbet är ju lite specilla men inte den här. Han är iaf tvungen att sluta för att han forskar för lite för att jobba på ett universitetssjukhus...... Så han slutar redan imorn. Alla blev iaf väldigt ledsna, blev begravningsstämning.

Annars har det inte hänt så mycket. Jag får nog inget besök i helgen.....eller jag får inte det helt enkelt.....finns en liten chans men tror inte på den... Jag förstår men tycker bara att det är trist, när det är så nära. Så frågan är ju om jag orkar lägga ner mig å höra av mig nu....nja, förmodligen inte lika mycket..... som sagt, deppar inte ihop för det men det är ju lite trist.

Så nu blir det antagligen fest på lördag.....efter matchen. Blir skoj det! Och jag ska äta ordentligt, annars vet jag hur det slutar......

KARL stad

Då har man vart å tränat idag då. Haha, det gick åt skogen. Min hjärna var inte där, jag var helt förvirrad så det blev inte många rätt......men jag var där iaf! Kommer förmodligen va hemskt trött imorn, som man alltid är efter sen träning. Hoppas jag har mycket att göra på jobbet imorn, annars är det stor risk att jag somnar.

Kollade på sjukhuset idag. Var en liten bebis med som är från Karlstad och personalen uttalade karlstad så fult. Dom sa verkligen KARL stad.....hmmm.....det var mitt största problem för dagen.....haha!

Vet fortfarande inte vad som händer i helgen. Vet bara att jag har en match på lördag, hemma! Kanske fest på kvällen, det beror lite på. Hoppas jag får besök, det vore kul.....tror jag iaf.....men jag vill inte hoppas för mycket för då blir jag så besviken. Försöker intala mig själv att det blir en skittråkig helg.

Om tre och en halv vecka är jag hemma! Det ni! Då blir det party!!! Måste boka biljett hem!! Ska bli gött å komma hem å bara va hemma!

God Natt!

Jobbprat

Sitter på jobbet nu, ska bara skriva lite snabbt!
Igår var det handbollsmöte hemma hos Jenny! Trevligt trevligt! Bestämde en massa bra grejer. Jag å tilde hamnade i feststyrelsen....ja det är ju bara vi två så det är inte så stor styrelse. Är det nån som är förvånad att vi hamnade i den? Haha, inte jag iaf! Så nu ska vi börja planera!

Nästa vecka har vi typ kris på jobbet, det är typ jag å en till här....vi brukar va ett antal till så det blir hårt slit som gäller! Men det löser sig nog! Nästa vecka är det även linnedagarna....det är en massa föreläsningar på ackis....och så fika och mat! Så det ska jag gå på en dag! Och även en middag på ÖG på onsdagen. jag hoppas det blir nån riktigt  god mat! Som tur är ska även Jessica gå så jag slipper gå själv! Och snart ska ju jag å en till från jobbet åka till Tallin....och gå på nån konferans.....men jag hoppas vi har lite fritid. Vi ska bo på ett spahotell så jag tänker ta nån behandling om dt finns tid!
Mycket jobbprat nu känner jag.....nu ska jag käka lunch!

Puss å hej!

Måndag morgon

Måndag morgon är aldrig kul. Jag är så trött. Har egentligen inte gjort speciellt mycket i helgen, mest sovit. men det verkar som att jag bara blir tröttare och segare av det...

I fredags var det fest iaf. var hemma hos mig innan! Blev bara jag, Sarah och Jöns. var meningen att  Frida och sandra skulle komma men det regnade så himla mycket så det var inte så bra väder att cykla i. Jag åkte till krogen i regnjackan. Kanske inte så snyggt men jag slapp bli blöt iaf!
Det blev BJ som vanligt på fredagar! men det var kul, fast jag blev så himla trött i slutet. Tror vi gick hem vid två, efter en sväng förbi MAX.

Lördags var en slappardag. Tilde och karin var förbi en sväng, annars så la jag mig ganska tidigt.

Igår var det seriepremiär mot Nordia. Vi vann!!! Tjoho! Tycker vi vann rättvist men det var jämt och kanske inte nåt superbra spel, men vi har ju inte haft så många träningar. Min egen insats var väl sådär....kände mig lite yr, eller nåt. Vet inte om det hade nåt att göra med att jag fortfarande käkar penicillin.....så jag tog det ganska lugnt iaf! Nu tänker jag sluta med penicillinet.....får sånna trista biverkningar av det. hatar det!

Längtar redan till nästa helg, ska bli kul å se om jag får besök eller inte....


Dags att jobba lite då....

nu så!

Gött! Nu är äntligen datorn igång! Så nu efter en och en halv måndad kan jag börja använda den. Jag vet, det går inte fort för mig.
Har börjat min penicillinkur så jag hoppas det onda försvinner snart! Somnade när jag kom hem från jobbet. Hann äta lite och sen blev det svart. hade jag inte alls planerat, men men. Skulle vilja träna den här veckan men det sket sig.....trist! Jag får väl pyssla med annat då....har punka på cykeln så jag går överallt.....det är iofs bra på ett sätt men det tar ju sånm tid.

Var på ackis (akademiska) idag och hälsade på Johanna. Smet iväg från jobbet ett tag. Johanna spelar alltså i mitt lag och fick en smäll på träningen i torsdags. Så hon hade fått en ordentlig hjärnskakning så hon låg kvar på sjukhuset men nu verka hon må bra! Skönt! Ja vad är det man har hört sen man var liten? Det ska göra ont att spela handboll?

Pratade med göteborg förut....riktig göteborska, lite svårt att hänga med måste jag säga. Men å andra sidan fattar han nog inte vad jag säger heller.....hahaha...

Shit vad klockan är mycket, hur gick det till? Känner mig inte så trött....får nog tvinga mig att somna nu!

Natti natti!

Jahopp

Jahopp då var min odling avläst då.....en grupp C blev det. Så nu blir det en penicillinkur i en vecka då....bajs oxå...

Dumma dator, dumma internet

Sitter på jobbet nu. har fortfarande ont i halsen. Tog ju en odling igår när jag ändå jobbade....får väl se snart om det var nånting. Men i övrigt mår jag bra, ingen feber eller så. lite seg i huvudet kanske, men det är väl som vanligt det.

var som sagt att jobbade igår, efter det gick jag hem. Och det var meningen att Ingrid oh Malte skulle komma till mig men jag gick dit istället och åt indisk mat! Har ju inte vart hos dem förut så det var trevligt!

Köpte ju en ny dator för ett tag sen, och den funkar jag ju bra så men jag har inte lyckats få igång internet på den. har iofs inte ens försökt så mycket.....går lite trögt för mig. Igår skulle jag iaf göra ett försök. Jag drog ur alla kontakter till modemet, för det skulle jag göra enligt Com Hem. Sen efter flera timmar stoppade jag in alla sladdar igen och i den nya datorn men nej det ville inte funka. Datorn letar efter fel osv osv....sen blev jag trött på skiten och tänkte sätta in gamla datorn igen så att jag iaf hade internet.....nej då funkar dte inte där heller. Så ikväll lär jag väl hem å pyssla med detta. har inte riktigt tålamod för det just nu.....

Kanske har hittat en jacka oxå, får se om jag orkar gå och pröva den idag. Den såg fin ut men jag har ju aldrig sett den på så vi får väl se.

Sjuk

Igår var jag ledig från jobbet, var väldigt skönt! Gick på stan en sväng shoppade lite! Lagade mat, åt mat....ja slappade helt enkelt.
Men idag är jag sjuk, hatar att va sjuk. Bläääää....jag som hade tänkt att gå på fest idag, gå ut en sväng. Så det blir inget med det. Undrar hur jag mår imorgon. Ska ju jobba då, och det är lite svårt att sjukanmäla sig då....då får jag vara döende i sånna fall. Mår jag såhär kommer jag förmodligen känna mig döende när jag kommer hem. Ingrid och Malte ska hälsa på imorgon oxå....så jag måste försöka snygga till lite här. Kanske köpa nåt fikabröd oxå?

Hatar att ha ont i halsen....vill ta bort halsmandlarna, jag tror inte mina är normala. Dom är stora som golfbollar typ jämt, och tennisbollar när jag är sjuk. Fördelen med mitt jobb är iaf att jag kan kolla vad det är som växer i halsen utan att gå till vårdcentralen. Så imorn ska jag ta ett halsprov så får vi se på måndag om det är nåt. Förmodligen ett virus....

Nu ska jag gå och handla lite, bland annat godis, tänkte tröstäta lite ikväll......

Ledig idag!

Är riktigt dålig på att skriva just nu. Har inte riktigt nån lust.....inte med nåt egentligen. Hatar att det alltid blir så på hösten. Finns massor att göra, kan tycka att det låter skitroligt men jag gör det inte. jag kommer inte iväg liksom. Är bara seg, skulle vilja sova till mars eller nåt. Hoppas det snart går över.....är nog inte den mest sociala just nu....
Hur som helst så är jag iaf ledig idag för jag jobbar på söndag. Så idag ska jag försöka ta tag i mitt liv! Tänkte städa och fixa, en liten shoppingtur, handla mat, laga mat ocg fixa datorn....min nya fina dator som jag fortfarande inte fixat med....

Imorgon är det fest, men jag får väl ta dte lite lugnt. Ska till Anni på förfest....henne var det skitlänge sen jag såg. Vet inte riktigt vilka mer det är som kommer dit, vet bara karin. men det ska nog bli kul!

Handbollen flyter på, på söndag har B-laget sin första match och A-laget har sin första nästa söndag. Ska bli riktigt kul å se hur det går. Vi har ju bara tränat i två veckor.....

Nu är dags att ta tag i mig själv!

2-dagars

I helgen har det vart fest, mycket fest! I fredags var jag, Frida och Sandra hos Sarah och förfestade. Sen bkev det BJ! Var riktigt kul, blev ganska mycket dricka. Vill inte veta hur mycket pengar som gick åt i baren...
I lördags låg jag och sarah utslagna hela dagen. Vi hade inga planer på att festa en dag till. Men Jessica skulle ju ha inflyttningsfest så på kvällen kände jag mig sugen igen så jag åkte dit! Var trevligt där med, hon hade en fin lägenhet!! Så igår blev det saluhallen! Var kul men kände mig ganska trött och sliten så jag drog strax innan två tror jag.
Så nu är det jobb imorgon igen, usch vad jobbigt. Jag jobbar nästa söndag oxå...men som tur är så är jag ledig på fredag....hmmm, en shoppingdag kanske det får bli då!

Nu snart drar handbollen igång på riktigt. Om en vecka har B-laget match och om två veckor har A-laget match. ska bli riktigt kul....ska bli gött å mosa ner nån på plan! Vi hade våran nya tränare för första gången i torsdags. Han verka bra....väldigt lugn, hoppas att han inte blir mesig....men jag tror nog han kan ta i om det behövs.

Hittade ett test på Jeanettes blogg.....vilken hund är du? jag blev då en mops...

Mopsen är barnvänlig, livlig och glad hund med charm, utstrålning och intelligens. Den passar bra med barn och andra husdjur. Mycket hund i litet format med stor personlighet som varierar från en mops till en annan. Mopsen är hundvärldens clown, fylld av energi och humor och den strålar sig gärna i uppmärksamhetsglansen. En mops vet hur man uppför sig. De är självsäkra nog att känna till sitt eget värde och är i princip orubbligt harmoniska. Mopsen älskar andra hundar, ju större desto bättre. Får den inte den uppmärksamhet den förväntar sig är det andras förlust, mopsen drar vidare till någon som bryr sig. Mopsen älskar att sitta i knäet, men är absolut ingen latmask. Tvärtom så är den oerhört energisk och med på det mesta, och det bästa dne vet är att få komma ut på galej. Mopsen har inga jaktinstinkter men den är väldigt följsam och lätt att få väluppfostrad


ja inte vet jag....det kanske stämmer...

Trött i morse??

Jag vill att det ska vara fredag....NU! Är så hemsk partysugen! har ju vart lugn en helg så nu är det dags!

har träningsvärk idag, speciellt i ryggen och rumpan. Jobbigt, men ändå ganska skönt! Nu vill jag spela match snart....bara ett par veckor kvar! Idag har jag bara vilat....somnade typ direkt när jag kom hem. imorn är det träningen igen, tidig träning som tur är.

På jobbe går det bra, veckan i Ayia Napa gjorde mycket. Känns mycket lättare att jobba nu. Hade student med mig idag....imorn får hon göra jobbet....hehe! Man ska unyttja studenterna.

Var en snygg kille på jobbet idag.....jättefin.... tror han var där och grejade med centrifugerna. Hoppas han kommer tillbaks imorn, då ska jag flörta....hahaha. Alla blir så till sig på jobbe när det kommer nån fin. Eller iaf alla som är lite yngre och/eller singlar. Det är ju nästan bara tanter på jobbe så det är klart man blir helt till sig när det kommer nåt snyggt.

När jag skulle byta om och gå hem från  jobbet idag upptäckte jag att jag måste ha varit väldigt trött i morse. jag hade olika skor på mig.....hahah, hur lyckas jag? Okej, dom liknar varandra men ändå. har aldrig hänt förut. Olika strumpor, nån top bak och fram eller ut och in har jag väl haft men olika skor....pinsamt var det och jag ville knappt åka hem. Jag sprang ut till cykeln och cyklade hem så fort jag kunde....

Första träningen!

Första handbollsträningen är avklarad! känns bra, gick hyfsat för å va så otränad. siktet var ju inte riktigt inställt, men det kommer väl. Mycket nytt folk var det. många unga....herregud vad små dom är egentligen. Vi kom på ett problem....hur gör vi när vi har fest? Ska man låta 15-16 åringarna komma? ja inte vet jag. Det var ju inte länge sen jag var typ yngst i laget.....hur gick det här till????
Ikväll är dte träningen igen, kommer nog kännas lite tungt.

Sitter på jobbet nu och väntar på att klockan ska bli halv sju....är egentligen klart med allt för länge sen men jag har så himla mycket minus....

Hade panik i fredags att jag inte hade några skor....bara vinterskor eller sommarskor, inget mitt i mellan. Så det såg jag till å fixa snabbt. 3 par skor på skopunkten, kostade bara 750 kr.....och dom var fina faktiskt......och jag är helnöjd! Jag vill shoppa mera, vill ha en massa varma mysiga tröjor, klänningar mm.

Var en krock på min gata igår, nästan precis utanför mig. scary.....men jag tror det gick bra med alla, bilarna såg inte så skadade ut. Dom kör som dårar utanför, man får se upp när man cyklar.

är hon inte halv sju snart....hmmm, kanske ska börja krypa ner för trapporna, det kanske tar ett tag? jag ska iaf skynda mig hem, slänga i mig lite mat och sen ta en powernap och sen träna!

Hemskt godissugen är jag oxå.....som vanligt då iofs. men nu har mitt nya liv börjat igen. det gick bra innan semestern och en bit in på den, sen ballade det ur. På cypern var det inte heller lätt att va nyttig. men man måste väl få va lite onyttig när man har semester, eller? Så nu är det hårdträning som gäller! Nu är det beach 2008 som gäller.....haha. Måste köpa gymkortet oxå, hmmm kanske ska klämma in en träning till helgen då. Då blir det 4 träningar den här veckan och det är ju kanon!

Nej nu börjar jag krypa ner för trapporna!!

Ayia Napa 2007!!!

vet inte riktigt vad jag ska börja skriva om......svårt att förklara om man inte va med. Tilde och jag har döpt om oss kanske jag ska säga, till Kickan och Maggan. Jag är Kickan efter mitt tredjenamn Kristina. Tilde är maggan efter sitt andranamn Magdalena.

Förra onsdagen (22 aug) åkte vi iväg. Tilde som är lite flygrädd kramade min arm hårt vid start och landning. På Cypern var det ungefär 30 grader när vi landade, kvavt......inte vad man är van vid men det var skönt!

Redan på Arlanda såg vi den omtalde Ros-marie.....haha....vi tjatade om henne i en hel vecka. Hon såg inte klok ut......Sen visade det sig att hon oxå skulle till Ayia Napa och vi hade turen att stöta på henne ute en kväll. Bilder kommer sen så kanske ni förstår varför vi pratade om henne....

Flygvärdinnan å flygvärden (heter det så om det är en man??) på vägen dit var riktigt störande, otrevliga vad dom. Zacke hette han.....men för å förstå måste man höra hennes röst säga det....nåja.

Vad har vi gjort i en vecka egentligen.....mest solat och badat vid poolen. Flytit runt på madresserna sovandes! Tyvärr blir jag inte brun. det är nog helt omöjligt. Utslag fick jag oxå....bajs och blä vad trist det är. Varför är min hud gjort för att va i kyla? jag hatar att frysa det är det värsta jag vet. Jag svettas mycket hellre och jag gillar att sola.... en annan sak jag tycker är konstigt är att jag blir brunare av att sola solarie än att sola ute. Varför är det så? Nån som vet?

Ätit har vi gjort en massa oxå.....lite för mycket kanske. Vi var ju bara tvugna att tugga på nå samtidigt som vi drack vin varje kväll. Så det blev en hel del chips. Vi lagade faktiskt mat själva typ en gång om dagen....det var ju duktigt! Annars var vi ute och åt. Det bästa vi åt var väl på en grekrestaurang. Där det jobbade en Svensk.....Nicke hette han. Söt grabb! Hur som helst så fick vi så himla mycket mat så jag trodde jag skulle dö.... I slutet kunde vi bara ta en tugga av varje köttbit så att vi iaf hade smakat på den.
Vi, framför allt jag har ätit ett antal Garlicbread with cheeese.

maggan är inte så förtjust i stranden. Hon tycker inte om sanden och tycker det luktar äckligt...... hur kan man tycka det luktar äckligt vid havet? Det luktar ju gott! Jag fick iaf tjata på henne ett tag för att vi skulle ta oss till havet så jag fick bada. man kan inte va på en ö med havet runt om utan att bada i det.
En båttur hann vi med oxå. det var skoj. Fast den gungade hemskt mycket, kändes verkligen som om den skulle välta ibland. På vägen ut så mådde jag lite dåligt, blev nog lite bakis samtidigt som det guppade. På vägen tillbaks tyckte jag guppandet var roligt....nästan som en karusell!
Båten stannade två gånger så att man kunde hoppa i och bada! vi åkte förbi Farmagusta, eller ja vi var ganska långt därifrån men man kunde iaf se några hus. Farmagusta är den såkallade spökstaden! En stad som står helt tom, efter en massa bråk om vem som äger det. Och nu vaktas den av militären!

Självklart så har vi festat en del oxå. Vi var äl ute i stort sett alla dagar, även om vi inte var aspackade varje dag. Fanns många roliga ställen å gå till! Och vi har förmodligen druckit en hel del saft. Men ja det kan ju oxå va gott ibland....haha
Roligt folk träffade vi oxå! Det var mycket britter där....dom var överallt. Säkert är många trevliga men många är så stökiga, fulla och högljudda. dom höll oss vakna på nätterna. Vet inte riktigt vad dom höll på med en natt. Skrek hela tiden, krossade en massa glas vid poolen. Svenskar träffade vi inte påså många faktiskt.

Vad mer kan jag berätta? Hmmmm, finns säkert en massa. Det får bli lite bilder istället!!

jag åt rätt håll

första kvällen ute

En grej som var väldigt frustrerande var när vi inte fick upp dippen.....vi hade längtat hela dagen efter dipp och så får vi inte upp locket. eller vi lyckades tillslut men det tog ett tag
jag få inte upp dippen

Den var inte så god....tycker inte om sånt geleslem.....
       

jag i poolen

tilde i poolen

Här är några bilder på Ros-marie....snygg stil va?
        
Det är nog bara saft i den drinken....
tilde med drink

Vi var på puben Bulldog och såklrt hade dom en liten bulldog som sprang omkring. Det tog ett tag inann vi fattade varför dom hade en hund där. Den var riktigt söt iaf!
bulldog

Bilder från båten!
    

Partybrudarna!
partybrudar

Mmmm vad gott det är med en drink!
jag dricker drink

Såhär så vi ut en morgon när vi var bakis...
bakis

The beach!
stranden

Om nån undrar hur jag ser ut i blont hår så ser jag ut såhär
jag är blond

På nattklubben carwash
  

Hej igen!

Ja då är man tillbaks i Sverige då och det är ju hemskt kallt här. I morse var det mindre än 5 grader......brrrr, det är ju vinterkallt.

Här är några bilder från Göteborg......sen kommer alla Ayia Napa bilder!

Det var Julianna vi hälsade på!
jullan

och hennes pojkvän Kalle
kalle

Jullan å Frida gör sig redo för kvällen!
jullan å frida

Jag!
jag

Jullan
jullan åker bil

Frida och jag tog ju en extrasväng genom Sverige på vägen hem...... i Uddevalla och Vänersborg var vi i....

uddevalla
vänersborg
RSS 2.0