Å så skönt!

Vad skönt det var att sluta tidigt idag. Så vill jag ha det jämt! Har inte gjort så mycket vettigt med tiden.  Jag gick hem och däckade. Har nästan sovit i 2 timmar. Hur skönt som helst!!! Drömde en massa konstiga saker. Drömde att det var nåt fel med mina ögon, att dom var helt röda och äckliga. Så direkt när jag vaknade sprang jag till toan och tog ur linserna.

Ska väl ta å städa nu, sen vill jag gå och handla nåt gott att äta. Är så godissugen, men jag kommer ju handla en massa imorn så jag får hålla mig!

Tvätta måste jag göra....matchtröjan är fortfarande svettig sen sist. Är inte lika äcklig som Tilde....hahahaha.....:) jag tar alltid en ny t-shirt!

Hjärnan sover fortfarande så nu orkar jag inte skriva mer!!


Kommentarer
Tilde

Vad fan säger du?? att jag är äcklig?? hahaha.. jag tycker man kan återanvända strumpor... det gör inget.. jag har inte så äckligt svett som.. vissa andra ;)

2007-02-16 @ 21:19:10
URL: http://tildenises.blogg.se
Ylva

Hehe, har faktiskt aldrig haft samma t-shirt. Shorts å strumpor har hänt.... beror nog inte på att jag inte är lika äcklig som du, mer att jag har så många t-shirtar. Vissa andra...kan nog gissa vem du menar.... måste hon ta på en hela tiden??? på magen??

2007-02-16 @ 22:05:54
URL: http://ylvisplace.blogg.se/
Tilde

Haha tar hon dig på magen eller vad säger du??

2007-02-16 @ 23:17:49
URL: http://tildenises.blogg.se
Ylva

ja, ärligt talat ibland kan det va händer lite här å där. de andra på linjen använder kroppen å putta undan en men hon tar händerna. håller du inte med?

2007-02-17 @ 06:23:03
URL: http://ylvisplace.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0