Glömde en sak

Helene, jag förväntar mig världens fest på påsk! Du fyller år, jag kommer hem å du med för den delen......det är ju värt å fira ordentligt!!!!
Som sagt skulle ju helst vilja att festen blir som din 18-årsfest, förutom den delen när du halkar ner för trappan.....aj aj.... Annars var den ju så rolig. Eller vi kan ju ta bprt den delen på natten? För det var väl då du hörde massa konstiga ljud???
Ska iaf bli kul å festa där hemma igen!!

Kram på er!!!


Kommentarer
Heléne

nej .. de va inde den kvällen de va massa ljud.. den natten var det mårten va i frshag.. o Fi hookade up med handbollsherren.
Ja.. de vore så kul.. med en 18årsfest fast flera år senare (de börjat kännas tufft att prata om den riktiga åldern).. men jag ha rinte så mkt komisar längre, så de blir som tråkigt.. däremot fundera jag på om M(my love) kanske kan tänka sig en förfest hos sig innan de blir utgång, harryas eller bmb, bmb blir det nog..
om han inte kan tänka sig det, vet jag inte riktigt vad vi kan hitta på, men de löser sig nog.. lite tråkigt o förfesta hos mamma o ingemar.. (dessutom KANSKE Lillan o brorsan o kicki är hemma så de e ju inte lajbans så heller).
Eg. skulle jag boka vårt Bellmanrum (får döpas om till Hellman rum =)) o ha riktigt rikgti fest, här, men de tär ju här i etuna det, o det är inte riktigt vad jag vill =)
Men de ska bli så härligt att ses! O alla flickorna får träffas igen lixom! Längtar verkligen! (O jag hoppas M inte jobbar, så han är hemma!!) Iofs.. förfeste hos m beror ju på om han jobbar eller är ledig o när han jobar eller så...
Ylva! Saknar dig ! =)
O Emmlan med! (för ja gissar Emmlan läser oxå=)) men emmlan knske ja hinner se i helgen.
Nina får ja ju träffa iaf! vi sk aju på tintins namnkalas.. vad ska man köpa?
hmm.
Iaf! Hörs snart vänner! Puss!
O Ylvis, HP böckerna är de klart du får låna o läsa, längtar efter nr 7! skulle vilja läsa 6an igen men har ju aldrig tid medm det! kram

2007-02-27 @ 22:26:27
URL: http://wonderland.blogg.se
Heléne

o fan va ont i foten jag hade hela kvällen o natten.. men värst va de på söndagen..
o härligt fylleminne att berätta för mamma när hon kom hem...

höhö

2007-02-27 @ 22:28:11
URL: http://wonderland.blogg.se
Angela

Hemma-fester är ju faktiskt de roligaste festerna.. =) Och den på 18-års dagen slår ju nästan allt.. 7 år senare är vi mognare, men det finns inget som säger att vi inte kan ha lika kul.. =)

A

2007-02-28 @ 12:49:47
URL: http://trollskogen.blogg.se
Heléne

Hemma- fester är verkligen skojigast.. men vart? name a place a be there!
bungyjumping i dont care.. life o life
*sjöng* kanske inte rätt text men ändå..

2007-02-28 @ 15:29:00
URL: http://wonderland.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0