Båtjävel!

Det var ju det här med kryssningen. Som sagt så hittade vi en kryssning till Åland, från sthlm. Om två veckor. En partykryssning! Så skulle vi boka och det gick ju bra men det skulle kosta 510 för kryssningen och bussen dit.....bussen till och från båten skulle kosta över 200 kr. helt sjukt när man vet att bussarna brukar kosta jättelite, ibland tom. gratis. Sen vill man ju ha buffen, då skulle det bli över 700 kr så vi kände att dte var för dyrt.
Jaha, tänkte vi och letade upp en annan kryssning på samma dag. Det skulle kosta 500 med allt, helt ok! Och så skulle vi boka, nej då går inte det för dom har åldersgräns på 23 år. Vi är då 4 pers, 2 av oss är över 23 och de andra två fyller 23 i år.
Nej, dom sa att dom var hårda på det och man får inte åka.....vilken regel, dom kan väl ha det året man fyller iaf. Trist att om man är under 23 kan man aldrig ta en kryssning på en fre-lör. Fattar att dom har olika teman, och olika åldrar ibland men som ung får man bara åka på en vardag.....ursäkta att vi jobbar och inte kan åka hur som helst mitt i veckan......jävla båt

Undrar hur det gick på handbollsmötet ikväll....hoppas det löser sig.

Såg på 100 höjdare....så roligt program! Discokillen från avesta var ju skön. Han trodde stenhårt på att typ alla tjejerna var bisexuella i avesta. Frida? Sandra? vad säger ni om det???

Måste fråga sikiz om hon känner till gubben från robertsfors som bor i sin bil....helknepigt.

Till helgen är det fest hos Ronnie, eller Simon. Massa ålänningar kommer hit, trevligt trevligt! Karin måste följa med mig dit, vill inte gå själv. Tycker ju dom är roliga å festa med men dom kn va lite peciella. Lite svåra. Ska övertala Karin, det borde gå....hehe!

Antar att det är läggdags nu.

Jävla Båt!!!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0