Ta bort snön, NU!

Usch vad jag är trött men snart ska jag släpa mig iväg till träningen! Har varit trött hela dagen idag vilken slutade med ett antal skrattattacker på jobbet. Precis allt var roligt. Retad för min värmländska blev jag oxå...hmm, jag tycker värmländska är fint, önskar jag hade lite mer dialekt. Saknar att höra värmländska varje dag :)

Har bestämt mig för att åka hem nästa helg! Tänkte att jag kan ju va lite schysst för en gångs skull och vara kvar här i stan när tobbe kommer....haha!

Nu på jobbet har vi ingen hiss, den ska nämligen lagas. Så nu får vi gå upp för alla trapporna....jobbigt... Tycker att vi skulle ha haft en invägning, är säker på att några kommer gå ner i vikt efter flera veckor utan hiss!

Jag är sjukt trött på all snö och kyla nu. Ta bort den!!! Jag orkar inte mer! Jag ser hellre att det regnar, så illa är det. Som tur är  börjar Thailand närma sig!!!

Jag, Tilde och Jöns hade iaf en supertrevlig kväll på saluhallen i lördags! Var nära att vakten inte släppte in mig...åh vad trött jag blir på dryga vakter. Har ingen aning om varför han fick för sig att jag var så full. Men han hade inget annat val än att släppa in mig då jag svarade så ordentligt på alla frågor.


Nu ska jag knalla iväg till träningen!!!



Kommentarer
perh

de på ditt jobb förstår kanske inte vilket prvivilegium det är med värmländska på jobbet. :)



"Har ingen aning om varför han fick för sig att jag var så full."



Inlägget innan: "Vi ska käka sushi till middag och dricka massa viiiiiin! Kommer förmodligen vara megabakis imorn...aja..."



hmmm? :)

2010-03-02 @ 22:20:53
Ylva

Hehe, ok då...men jag var inte full, såg inte full ut, trillade inte, svamlade inte, spydde inte...eller vad man nu kan tänkas göra om man är jättefull.

2010-03-02 @ 22:59:42
tilde

men ylvaaaa..

2010-03-03 @ 14:15:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0